Bőr szárazsága miatt lehet viszketés?
Szia, nekem is nagyon száraz a lábamon a bőr, és rettentően tud viszketni. Szóval nálam a bevált recept baba tusfürdő, utána baba testápoló száraz bőrre (jó vastagon úgyis beissza) napi 2szer (fürdések után) és kb 3naponta radírozom testradírral. így nem viszket és nem fehér.
és hiába iszok sokat(napi kb 4liter) és eszek rendesen, sajnos ilyet örököltem :(
Ne fürödj napi kétszer. Egyszer pont elég. Szárítja a bőrt a kemény víz is.
A kamillás baba testápolót próbáld ki esetleg, és néha kend be magad olívaolajjal, mondjuk éjszakára.
Muszáj napi kétszer fürdenem, nagyon izzadós vagyok, és akár 1-2 óra után is érezni (erre szintén semmi nem vált be, Certain Dri, Antisudorica sem, minden dezodort kipróbáltam már).
Köszönöm a válaszokat.
Zuhanyzást javaslok, mert kevesebb vizet használsz, s nem áztatod a bőröd.
Én Garnier piros tégelyes krémet használok, de még néha ez is kevés. Illetve van a Balea sarokbőr repedés elleni krém. (DM) én kézkrémként haszánlom.
Illetve a Manna szappanok nagyon jók (Shea vaj + oliva olaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!