Szolárium után viszketés?
Járt már úgy valaki, hogy szolárium után viszketett az egész teste? Én tavaly vagy tavaly előtt próbálkoztam utoljára szoláriummal, de még 3 perc alatt is az lett a vége, hogy viszkettem utána 1-2 napig. 6 percnél meg már elviselhetetlen volt a viszketés. Próbáltam mindenféle krémet, testápolót, olajat, kiszáradás ellen, előtte, utána... Semmi. Korábban nem volt ilyen gondom a szoláriummal. Most nem tudom, hogy meg merjem-e próbálni újra.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Mi történhetett velem?
Egyébként elég keveset szoláriumoztam korábban is, talán 10 év alatt (20-30éves korom között) 30-40 alkalommal ilyen pár perceket.
Hát, rajtam semmilyen krém nem segített akkor, pedig vagy fél óráig válogattunk a pultos csajjal.
Most voltam másik szoliba. Hát a viszketés megvan. Azért kibírható, majd ritkán járok :)
Köszönöm a válaszod!
Honnan tudom, hogy olyan-e a szoli? Az ajtón kint van a kis matrica, azt láttam. De magán a gépen semmi felirat nincs. Álló. Ennyi. Valamit mondott a csaj, hogy lassabban hat, és több időre is akart beküldeni, de mondtam, hogy szó sem lehet róla. Beszéltem is vele erről a viszketésről, és kedves volt, csak nem akar kitolni velem. Vagy mégis?! O.o
Az biztos, hogy a bőröm a sima szoliban, amiben 1x voltam elsőnek (mármint idén) iszonyúan kiszáradt, ebben az elvileg EU csövesben viszont nem. Ahogy a kérdésben is írtam, amikor először tapasztaltam, rengeteg mindent magamra kentem szárazság ellen. Nem is volt száraz a bőröm, most sem az, nem ez lehet a baj.
Persze elnézek majd bőrgyógyászhoz, csak még nem jutottam el odáig.
Azért furcsa, mert a fényallergiát egész másmilyennek írják le.
Köszönöm a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!