Mit tehetnék a hajam szárazsága ellen?
Figyelt kérdés
Hosszú, göndör hajam van. Az utóbbi időben (feltételezem a hidegtől) nagyon kiszáradt, nehéz fésülni, még vizesen is, szinte lepereg róla a víz. Már egy tucat sampont, balzsamot kipróbáltam de semmi eredmény. Kócosodik, nem rugalmas, egyszerűen katasztrófa. Segítsetek! :(2011. ápr. 11. 15:36
1/5 anonim válasza:
Vizesen olajozással már próbálkoztál? Ez messze a legjobb. Kb. 3 csepp hajolajat szétdörzsölsz a tenyereden, ezzel végigsimogatod a hajad, hogy mindenhová jusson nyaktól lefelé. Vizes hajon mosás után a leghatásosabb, nem kell kimosni, mert úgy nem ér semmit. Hajolajat drogériákban pár száz forintért lehet kapni. Igazából a kókuszolaj a legjobb, de az elég drága, meg nem túl könnyű beszerezni.
2/5 anonim válasza:
szia!
nekem a fodrászom az olívaolajat ajánlotta, az necsak hogy ápolja, de fényesebb is lesz a hajad.Egyébként jó még az avonnak egy hajszéruma, de az hajvégekre van.Én igazából az egész hajamra teszem, és olyan puha lesz, és szép, hogy az hihetetlen, ja és nagyon finom illatú :)
Ha érdekel megmondom pontosan a nevét :)
Remélem segítettem :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni mindkét módszert. Nagyon megköszönném, ha leírnád a pontos nevét a terméknek. :D
2011. ápr. 11. 20:16
4/5 Geisz Judit válasza:
Szia!
Én avon termékekkel foglalkozom. Én is tudom ajánlani a hajvégápoló szérumot, de mégis inkább a planet spa termékcsaládból az olivaolajas hajpakolást ajánlom. Rendbe hozza a hajad és szép, fényes lesz. A beszerzésbe tudok segíteni.
Üdv, Judit
5/5 anonim válasza:
Nagyon szívesen :)
tehát a teljes neve: Advance Techniques Dry Ends Serum (for all hair types). örülök hogy segítehettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!