Viszket a fejbőröm, és nagyon száraz, korpás. A zsírosodással nincsen problémám, de a viszketés+korpa megőrjít. (? )
Ez nem biztos, hogy sima korpa.Próbáld meg a gyógyszertári kénes sampont.
Nekem az vált be.Nem szeretem a szagát ezért nagyon gyenge samponnal( babáknak való )mosom meg másodszorra.
Amíg nekem is korpás volt folyton véresre vakartam.Nem beszélve róla, hogy elég visszataszító volt (Ja és semmIlyen korpásodás elleni sampon nem használt).Sok sikert és jobbulást!
Szerintem ezzel menj bőrgyógyászatra. Annyi dolog produkálhat ilyen tüneteket! Első körben a gombára gyanakodnék, arra a Nizoral jó, ha nem sajnálsz kiadni érte 2-3ezret, akkor hajrá.
De ha az se hat, akkor pikkelysömör lehet, vagy ekcéma, arra viszont nem adnak recept nélkül semmi megfelelőt.
Esetleg allergia, bár ha a h&s bevált, akkor nem hiszem, az teli van színezékkel, illatanyaggal, meg mindennel, ami kiválthat allergiát.
Amúgy nekem még a Nívea vált be, egy próbát az is megérhet (de nálam pl a napgomba okozta)
De ha gyakran mosod, akkor azzal is állj le, mert ha ki van száradva a bőr is ilyen ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!