Szőr, mit tehetnék?!
Sajnos többszőrrel áldott meg az ég engem:D és én gyantázom magam,de tetőtől-talpig...sajnos a lábamon nem bírom meg növeszteni,mert megbolondulok úgy viszket a nadrágban:S
Ezért ez az egy hely ahol borotválom,amiért ugye erősebb is a szőr...de még szőrbenővések is lesznek,ha próbálom növeszteni a gyantázáshoz!!!Egyszerűen már nem tudom mit csináljak sose megyek strandra, se szoknya, se rövid naci,mert csúnya pöttyök a lábamon és a legjob,h még hófehér a bőrőm(nem is barnul le nyáron)....ezáltal a borotválás látszik...csúnyák a lábaim....szőrbenővés,borotválás is látszik másnapra szúr is!!Eléggé elszomorít:(
Mit tehetnéka lábaimmal?Hogy se szőrbenövés ne legyen és a nadrágban ne viszkessen,mert ha borotválom egyre rosszabb, már olyan mint a drótkefe:SS
Segítsetek!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!