18 éves srác vagyok és nagyobb a szőr a péniszemnél mint maga a péniszem! Ez baj? Mekkora az átlagos pénisz? és mit tehetnék hogy rövidebb legyen a szőrzet a péniszemnél?
Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 12:19
1/4 anonim válasza:
Hát nemtudom, énis így voltam vele, de utána rávettem magam, lerágtam a szőrt a bohócomról és 8 Magyar Értelmezési Kéziszótárt kötöttem vilikémre, azóta pucér brokim van és 67cm hosszú! sok sikert:)
2/4 anonim válasza:
Ha túl hosszúnak találod a szőrzeted akkor vágd le rövidebbre!
A pénisz hosszúság meg embertől függő az a természet rendje,hogy van akinek kicsi és van akinek nagy,de mi neked a kicsi?
Azt mondják az a normális pénisz hosszúság,ha akkora mint a középső ujjad végétől a csuklódig mért távolság.
3/4 anonim válasza:
Az ujjhegytől a csuklóig kicsit soknak tűnik. Vagy az is lehet, hogy nekem baromi nagy kezem van :)))
Az átlagos pénisz mérete több éves EU-s felmérés alapján 15 cm. Hogy hogyan mérik, melyik oldalán, arról nem sok adat van. Szerintem az effektív méret az, hogy ha megméred a "hasán" meg a "hátán" is, és a kettőt átlagolod. Természetesen teljesen merev állapotban kell mérni.
4/4 anonim válasza:
Ha olyan hosszú rajta a szőr,borotvald le csupaszra!Én is 3 naponta borotvalom!Sokkal jobban néz ki pucéran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!