Sajnos többszőrrel áldott meg az ég engem:D és én gyantázom magam,de tetőtől-talpig...sajnos a lábamon nem bírom meg növeszteni,mert megbolondulok úgy viszket a nadrágban:S
Ezért ez az egy hely ahol borotválom,amiért ugye erősebb is a szőr...de még szőrbenővések is lesznek,ha próbálom növeszteni a gyantázáshoz!!!Egyszerűen már nem tudom mit csináljak sose megyek strandra, se szoknya, se rövid naci,mert csúnya pöttyök a lábamon és a legjob,h még hófehér a bőrőm(nem is barnul le nyáron)....ezáltal a borotválás látszik...csúnyák a lábaim....szőrbenővés,borotválás is látszik másnapra szúr is!!Eléggé elszomorít:(
Mit tehetnéka lábaimmal?Hogy se szőrbenövés ne legyen és a nadrágban ne viszkessen,mert ha borotválom egyre rosszabb, már olyan mint a drótkefe:SS
próbáltam,rosszabb és kise szedi,sőt csak letépi a tetejét,semmit nem ér....:/
2011. jún. 17. 22:27
3/14 A kérdező kommentje:
Olvastam valahol iylen krémet vagy testápóló félét,ha azzal kened magad egy idő után kopik a szőr...de nem tudom hol lehet venni és mennyibe fáj:S
De érdekelne,ha van iylen...sajnos végleges szőrtelenítésre nem telik:(
2011. jún. 17. 22:31
4/14 anonim válasza:
Igaz én pasi vagyok,de én is a szőrrel küzdök.Nem igazán találtam olyan megoldást ami után szép lenne a végeredmény,bármivel szőrtelenítek mindenhogy látszik és sosem sima
2011. jún. 17. 22:39
5/14 A kérdező kommentje:
Jaj,ilyenkor kívánom bár pasi lennék és az se érdekelne,ha szőrőn szőr lenne,de legalább pasi vagyok nem csaj...ma már elvárás a nőkkel szembe,h egy szőr annyi se legyen rajtunk...és ha még átlag szőr lenne rajtam,de nem...mindenhol kell szőrtelenítenem és erős is fekete is sűrű is...:(
2011. jún. 17. 22:45
6/14 anonim válasza:
Pasiként sem kellemes hidd el!Ha szőrös vagyok azért cikiznek ha szőrtelenítem azért,de persze tudom,hogy lányoknál egészen más a helyzet.Azért próbáld meg magadat elfogadni valahogy,tudom nehéz.
2011. jún. 17. 22:49
7/14 A kérdező kommentje:
Elég nehéz..főleg,h többség lehurrog,meg undorító vagy,meg Yeti és társai...kicsit fáj és kezd elegem lenni ebből,h a nyarat se élvezhetem,csak ha nyakig be vagyok öltözve...senki megnem mondaná,hogy problémám van ezzel,de ha levetkőznék igen csak szembe ütne,ezért is hiába mondják,h "de szép vagy!"...hidegen hagy,tudom,h más lenne a véleményük,ha ruha nélkül látnának...próbáltam mindent,de egyik se az igazi,se borotva,se gyanta,epilátor főleg....
2011. jún. 17. 22:55
8/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Arra még nem gondoltál hogy z okokat kellene keresni? Hogy miért is vagy te az átlagnál szőrösebb? Mert ha tényleg erősebb a szőrzeted a kelleténél az hormonproblémára utalhat. Keress fel endokrinológiai szakrendelést, ahol egy vérvételből meg tudják állapítani a hormonszinteket és segítenek! (gondolom tesztoszteronnal lesz a gond)
2011. jún. 17. 23:28
9/14 A kérdező kommentje:
Voltam,már mutattam házi orvosnak is meg endokrinilógián is voltam azt mondták normális...ez még normális...
2011. jún. 18. 09:48
10/14 anonim válasza:
nekem is hasonló problémám van a lábamon. én epilálom de 1hét után elkezd nőni és annyira viszket, hogy kibírhatatlan. ilyenkor beszoktam kenni fenisztillel,vagy viszketés elleni krémmel, vagy még a hintőpor ami nagyon bevált! és megpróbálom kibírni, hogy ne vakarjam, és megvárom, hogy kinőjön a szőr és utána vagy gyanta vagy epilátor!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!