Epilálom a bikini vonalam, de mindig benő a szőr :S mit tehetnék ellene? Mit ajánlatok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 20:18
1/3 anonim válasza:
Körömvirágkrémmel kend be epilálás/gyantázás/borotválás (bármilyen szőrtelenítés után lehet) után rögtön a bőrödet. Kb 30percig rajtad van a krém. Mivel nagyon zsíros nem szívódik be...le kell mosni. Iszonyatosan beválik. 1pötty és egy szőrbenövés nem lesz rajtad!!!!!!!!! :)
2/3 anonim válasza:
Nem tudom de szerintem a krémektől nem lesz oylan szép. Mármint bepirosodik meg olyan érdekes lesz.
Szerintem próbáld ki a HINTŐPORT is. Szőrtelenítés után kend be híntőporral, hogy miylen fajtával az mind1.
De amit előttem írtak próbáld ki a körömvirágot is. Én is kifogom. :) És amelyik jobb azt használd!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) én egyébként pont az ellenkezőjét hallottam, hoyg nem szabad ilyenkor krémezni, mert nyitottak a szőrtüszők, és ha belekerül a krém az rosszabbat csinál:S de kipróbálom :)
2011. júl. 10. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!