Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez szerintetek is felháborító?

Ez szerintetek is felháborító?

Figyelt kérdés
ma volt a ballagásom. direkt fodrászhoz mentünk hogy ő csinálja meg a hajam. mutattam több képet göndör hajakról amit magamnak nem tudok megcsinálni. erre konkrétan úgy csinálta hogy fogta tincsenként hővédő kivasalta az ujjával megcsavarta és levasalta a végét és úgy rögzítette. borzalmasan nézett ki a végén, és még összevissza ragadt a fejem is. képes volt majdnem 3000ret elkérni. otthon amikor hazaértünk magamnak csináltam meg a hajam. de tökre bűntudatom van hogy tök feleslegesen kellett anyukámnak kiadnia a pénzt erre, de neki sem tetszett a haj. nektek mi a véleményetek erről? manapság egy fodrász se tud normális hajat csinálni?
2011. jún. 17. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
nem mindegyik fodrész jó.. keress egy másikat
2011. jún. 17. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
ismerős. amikor megkéred kép alapján akkor borzalmas lesz és másnap mikor kijön a vasalás/göndörítés akkor egyenesen olyan mintha egy tornádó söpört volna végig a hajamon...
2011. jún. 17. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:

hát én nagyon ideges lettem volna..nem is hallottam ilyenről,hogy az ujjával csavarja..nem volt hajsütője??

azzal nagyon szép hullámokat lehet csinálni..

2011. jún. 17. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ez a leggagyibb megoldás amit valaha hallottam.

Sajnos az embereknek nincs képük fizetés nélkül otthagyni a fodrász még ha xar munkát is végzett, és csak utólag puffognak hogy hogy lehet ilyen. Elég nagy büntetés a fodrásznak ha rosszhírét terjeszted. Ne menj többet hozzá. Nem mindegyik ilyen.

2011. jún. 18. 08:53
 5/9 A kérdező kommentje:
oké:(:/ most már mind1, magamnak egész jól megcsináltam:)
2011. jún. 18. 12:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg gáz:S Biztos magamon kívül lettem volna, főleg, ha időm se lett volna normális hajat csinálni. Az ilyennek nyugodtan keltsd a rossz hírét!

Amúgy pontosan mit is csinált?:O És tényleg nem volt neki hajvasalója?:OO

2011. jún. 18. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:

igen:S úgy csinálta, hogy fogott egy tincset: ment rá a hővédő

levasalta utána az ujjával megcsavarta azt a csavarást 'lezárta' a vasaló végével és rögzítőt fújt rá. nos így is göndör lett de nem az az igazi..:/

2011. jún. 18. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:
tehát nem göndörítő vassal csinálta
2011. jún. 18. 19:32
 9/9 anonim válasza:
mikor latod hogy hulyen csinalja, szulj bele..es mond meg hogy te maskepp gondoltad es nem igy kellene hanem mittudem en..:)
2011. jún. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!