Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideig tartott míg...

Mennyi ideig tartott míg lebarnultatok?

Figyelt kérdés
Igaz nem rég óta, de az utóbbi pár napban rendszeren kifeküdtem a napra délutánonként, alkarom az már eléggé barna, viszont feljebb kicsit nehezebben barnulok. Ti mennyi időt szoktatok napon lenni?
2011. jún. 17. 17:19
 1/8 A kérdező kommentje:
rendszeresen*
2011. jún. 17. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok most. Néhány napja délutánonként kifekszem a napra. Eddig kb. 3 alkalommal tettem meg, de már most nagyon szép barna vagyok. Engem legjobban felül fog meg a nap, rögtön barnulok, a lábamnak több idő kell, de az is barna, csak nem annyira mint pl. a karom. Én egy nap 2 és fél órát fekszem kint maximum. Az erkélyen szoktam tenni és meztelenül, hogy mindenütt barna legyek. Elöl és hátul is napozom természetesen. Ma is ki akartam feküdni, de állandóan felhős volt az ég, így bejöttem, erre kapásból kisütött a nap! De már nem mentem vissza.
2011. jún. 17. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Nehogy meg lessenek ám! :D Amúgy nálam is így szokott lenni néha :D felhős idő, aztán mondom jólvan akkor ma nem, erre kisüt egy 5 percre rá. Jó neked, én kicsit nehezebben barnulok felsőtestemre, ahogy a lábam is. Köszi a választ amúgy!
2011. jún. 17. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem 2 nap strand elég volt és kb. ilyen vagyok:

[link]

2011. jún. 18. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Én hétvégente tudok csak napozni.. de kb 7-8 hétvége óta napozok.. és már elég barna vagyok.. :D pedig engem nagyon nehezen fog a nap..

ilyen barna : [link]

2011. jún. 20. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Ennyire lebarnultál? :D Ez már szinte fekete. :D
2011. jún. 21. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:

10:38-as vagyok!!

Igen, ennyire. Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy szoliba járok..de a válasz nem.. :D

de ezt a napozást na úgy képzeld el, hogy kidugom a testem a napra oszt ott hagyom. had égjen..hanem közbe kertészkedem.. és így fel se tűnik hogy hoppá lebarnultam.. :D csak este veszem észre..hogy hűűű a mindenét jól megfogott már megint a nap :D

17L

2011. jún. 21. 20:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt mondják ha közbe valamit csinál az ember, mint pl. te kertészkedést, akkor jobban megkapja a nap. Hát remélem én is lebarnulok legalább ennyire. :)
2011. jún. 22. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!