Kinek mennyi ideig tartott mire szép hosszúra megnőtt a haja?
Mekkoráról kezdted el növeszteni?
Mekkora most?
Mennyi idő alatt nőtt meg?
Mikkel ápoltad közbe a hajad?
Hát, nálam elég bonyolult a helyzet. :) 4 éves voltam, mikor drasztikusan teljesen rövidre le lett vágatva (még most is egy horror emlék, ahogy anyám vonszol be a fodrászhoz én meg visítok, de muszáj volt, mert beleragadt a rágó). Aztán utána csak hagytuk nőni, a vége volt csak néha levágva. Általában derék alá ért tizenéves koromig. Mikor gimis voltam fenékig ért, de nem nagyon volt vágva, úgyhogy elég rossz állapotban volt. Aztán 2 éve elhatároztam, hogy mindent megteszek, hogy egészséges hajam legyen, és nekiálltam folyamatosan vágni meg rendesen ápolni. Az utóbbi másfél évben megnőtt fenékig érőről combközépig érőre.
Ápoláshoz sok mindent kipróbáltam. Szinte az összes márka valamelyik termékét, ami a drogáriákban kapható, meg 1-2 fodrászkellékest is. Ami a leginkább bevált, az a szulfátmentes sampon+fructis 3 olajos balzsam+Syoss moisture pakolás+kókuszolaj. Ezek az alapvető cuccok, amiket használok. Ezek közül a kókuszolaj az, ami nélkül nem bírnék élni. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!