Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinálok rosszul, miért...

Mit csinálok rosszul, miért nem szedi ki a gyanta a szőrt?

Figyelt kérdés
Vettem x-epil gyantacsíkokat. Mindent úgy csináltam ahogy a nagy könyvben meg van írva, mégsem szedi ki a szőrt, a nagy része ott marad...
2011. jún. 11. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, ráadásul a hónaljamon. Majd idegbajt kaptam. Ráadásul már vagy egy órája próbáltam leszedni de nem jött le sehogy. :D
2011. jún. 11. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a gyantafajta nem elég erős.Normális tapadású kell és figyelni arra,hogy a bőr nagyon ki legyen feszítve.
2011. jún. 12. 06:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első gyantám nekem is ilyen volt, aztán a kozmetikusom mondta hogy nem csoda hogy nem szedte ki, az a fajta annyit ér mintha végig cellukszoznád a lábad.
2011. jún. 13. 12:46
 4/4 anonim válasza:

szia, én x-epil cukorgyantát vettem, és nagyon bevállt. A lényeg szerintem hogy fürdés után csináld hogy megpuhuljanak a szőrszálaid és hogy miután szárazra törölted a bőröd hintőporozd be. Nekem olyan 13 év borotválás után olyan erős szőr volt a lábamon mintha pasi lennék, de ezzel elsőre kikapta mind egy szálig :) Pár évvel ezelőtt próbáltam kozmetikusnál gyantáztatni, de én ott jártam úgy mint te... Ma már tudom, hogy azért, mert mindíg nyáron akartam bepróbálkozni és mire elkezdte volna a kozmetikus már izzadt volt a bőrőm és nem tapadt jól a gyanta.

Másrészt pedig a használatra kész gyantacsík soha nem lesz olyan hatásos mint a sima gyanta amit magad kensz fel.

Remélem valamit tudtam segíteni

2011. jún. 14. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!