Mit csinálok rosszul? :S (epilálás)
tudod hol rontottad el?? az elején.. akkor, amikor a karodat kezdted el BOROTVÁLNI!!! mindenki tudja, h a borotválással azt éred el, h még inkább megerősödik a szőrzet!!
20 éves nő vagyok, és soha nem nyúltam a karomhoz, se epilálás, se gyanta, se borotva!! sötét színű a hajam, a karomon is van szőrzet, de a nőknél az nem olyan, mint a hapsik karján levő szőr...sőt!! a nőknél általában alig látszik (enyémen se látni, csak ha már megmarkolja vki a karom, h nézegetni szeretné..) de ha mégis azok közé tartozol, akiknek látni, miért nem szőkítetted ki??? én am ha hapsi lennék, tuti megbotránkoznék egy "borostás karú nőn"
Hát örüljetek hogy nektek nem látszik!
Nem mindenkinek ez jut, és nem, a szőkítés nem segített volna rajta, de ez már mindegy! Én segítséget kértem, ezekkel a válaszokkal nem jutottam előrébb :/
Kedves elözö bunkó válaszolók:
Van akinek sötétebb a ször a testén, így a karján is és elég feltünö. Emellett van akinek nem telik a szökítésre.
Nem mindig saját magatokból kell kiindulni, van akinek sokkal nehezebb a helyzete.
Hát próbálkozz továbbra is szerintem... szedd le újra, aztán egyszer csak ritkulnia kell, és gyengébbek is lesznek. Aztán ki tudja, lehet pár hónap múlva már nem is kell a karod epilálni, mert már gyengék lesznek ott a szőrszálak.
Mondjuk ez csak tipp volt, mert nem epilálom a karom, de lehet hogy pár alkalom után jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!