Kozmetikusnál hogy zajlik az intim szőrtelenítés?
Nekem kellemetlen volt az első intim gyanta, mert borzasztó zavarban voltam. Észrevette a csaj is, és megnyugtatott:
Tök rendes volt, ezt mondta:
Ne aggódj, én mindennap ezt csinálom, ez teljesen természetes dolog.
Olyan felsőben mentem, ami kicsit hosszabb volt, és levettem a nacim meg a bugyim, de a pólóm leért, és eltakart ott lenn, és nem volt olyan kellemetlen, mintha kapásból "meztelenül" álltam volna ott.
Felfeküdtem az asztalra, és felhajtottam a pólót, ő meg legyantázott. Első alkalommal nem szedte le az egészet, mondta, hogy a bőröm sokkot kapott volna. Szorítsd össze a fogad, és gondolj a végeredményre, milyen jó lesz, hogy végig csináltad.
Lehetőleg mielőtt mész kozmetikushoz, mosakodj meg ott lenn, neked is kellemesebb érzés, hogy nem "fülledten" állítasz oda, és nem azon agyalsz, hogy vajon mit gondol, milyen igénytelen vagy.
ja, és azt is megkérdezte, milyenre szeretném, teljesen csupaszra, vagy egy kis csíkot meghagyjon-e, gondold ki.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!