Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Haj katasztrófa....

Segítség! Haj katasztrófa. Hogy tudnám megoldani, h ne nézzek ki ilyen csudán?

Figyelt kérdés
hátul: hátközépig ér a hajam. elől+középen: fülig. összecseréltem a ritkító ollót a sima ollóval. nem szeretném a hosszú részt levágni, mivel elvileg növesztem, csak jól elcsúfítottam magam... segítsetek kérlek!
2011. máj. 26. 20:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát erről inkább képet! :D Nem látom magam előtt.

Hát esetleg tépd össze kicsit, hátul meg tépd emg jobban ha nem sajnálod, meg csinálj frufrut, akkor kevésbé lesz sztem feltűnő. :S

2011. máj. 26. 20:40
 2/15 A kérdező kommentje:
megpróbáltam megtépni... frufrum meg alapból van:) úgy érzem nagyon sokáig összefogott hajjal fognak látni..:S
2011. máj. 26. 20:44
 3/15 szamóca.. ***** válasza:
100%
tegyél arra a részre póthajat esetleg...
2011. máj. 26. 20:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha túl sokat nem vágtál le oldalt, akkor göndörítsd kifelé hajsütővel, kicsit plázacicás, és lehet nem a stílusod, de úgy még esetleg. Mást nem tudok látatlanban. :S
2011. máj. 26. 20:49
 5/15 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

össze van fogva (gondolom látjátok) hogy jobban lássátok milyen béna vagyok:)

2011. máj. 26. 21:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vészes, sokan direkt ilyenre vágatják (mondjuk nem is értem őket), ezzel még együtt lehet élni. :D kicsit tépd jobban össze oldalt mert így furi. :D Meg esetleg vasald ki, göndörítést nem javaslom, mert ahhoz talán tényleg rövid. :D Rosszabbra számítottam. :)
2011. máj. 26. 21:41
 7/15 A kérdező kommentje:
kivan vasalva, alapból nagyon göndör hajam van, csak ennyire tudtam kivasalni mint a képen van:S
2011. máj. 26. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a rövidebb részt oldalt ritkítsd meg ritkítóollóval és akkor nem fog úgy kiállni és az úgy sztem még jól is néz ki:)))
2011. máj. 26. 22:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem annyira nem vészes!Csak kicsit olyan így, mintha póthajad lenne, de nyílván közelebbről máshogy hat, a szín miatt főleg:)
2011. máj. 26. 22:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Sztem tökjó, de menj e fodrászhoz, és vágattasd le kicsit rövidebbre hátul, túl nagy a különbség.
2011. máj. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!