Szőrprobléma: A bikini vonalam katasztrófa, túl érzékeny a bőröm is, már mindent kipróbáltam szinte. Mi a megoldás?
Nekem a bikinivonalamnál szőrösebb, mint másoknak, sötét és erős a szőröm,a bőröm meg nem bír semmit. Borotvától hamar kinő, erős a szőröm. Eddig epiláltam, de attól meg nagyon durva sebek is keletkeznek a bőrömön. 2 dolog maaradt:
- kozmetikusnál gyanta: bár nem tudom, mert az epilálás is ezen az elven van, és azután meg szőrbenővéseim vannak.
- végleges szőrtelenítés: erősebb, sötét a szőröm. De nem tudom, hatásos-e, mert fölöslegesen nem szeretném kidobni rá a pénzt.
Eddig azért nem mentem kozmetikushoz bikini gyantára, mert félek. Nekem szőrösebb az átlagnál a bikinivonalamnál, a combhajlatom is szőrös, mert ott is megpiszkáltam, és azóta ott is kell szőrtelenítenem... De nem mertem elmenni így ezzel, hogy a normálisabbnál szőrösebb vagyok.
Hogy lehetne nekem is szép, sima (és sebmentes) bikinivonalam?
Mit gondoltok?
megtaláltam gép elérhetőségét,amit első hozzászólóként írtam:
riowoman.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!