Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrprobléma: A bikini vonalam...

Szőrprobléma: A bikini vonalam katasztrófa, túl érzékeny a bőröm is, már mindent kipróbáltam szinte. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Nekem a bikinivonalamnál szőrösebb, mint másoknak, sötét és erős a szőröm,a bőröm meg nem bír semmit. Borotvától hamar kinő, erős a szőröm. Eddig epiláltam, de attól meg nagyon durva sebek is keletkeznek a bőrömön. 2 dolog maaradt:

- kozmetikusnál gyanta: bár nem tudom, mert az epilálás is ezen az elven van, és azután meg szőrbenővéseim vannak.

- végleges szőrtelenítés: erősebb, sötét a szőröm. De nem tudom, hatásos-e, mert fölöslegesen nem szeretném kidobni rá a pénzt.

Eddig azért nem mentem kozmetikushoz bikini gyantára, mert félek. Nekem szőrösebb az átlagnál a bikinivonalamnál, a combhajlatom is szőrös, mert ott is megpiszkáltam, és azóta ott is kell szőrtelenítenem... De nem mertem elmenni így ezzel, hogy a normálisabbnál szőrösebb vagyok.

Hogy lehetne nekem is szép, sima (és sebmentes) bikinivonalam?

Mit gondoltok?

2010. jan. 3. 17:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nem most kezdtem neki, már több éve szőrtelenítem, de...
2010. jan. 3. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Te szegény! ezzel én is pont így voltam anno.Gyantáztattam a kozmetikussal, de nekem is sebes lett.Aztán vettem epilátort,de szenvedés volt, aztán jött a szőrtelenítő krém, ami kényelmes, de pont olyan gyorsan kinő, mint a borotva.Most vacillálok a villanófényes vagy lézeres között, azt mondják, minél erősebb és sötétebb a szőr, annál hatásosabb a villanófényes, de legalább 3 alkalom kell.Ha viszont van rá zsozsód,lehet venni otthoni villanófényes kezelő gépet, karácsony előtt olvastam róla,ha jól emlékszem, úgy 80000 Ft volt.Sajna nem jegyeztem meg mi az elérhetősége a gépnek.
2010. jan. 3. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:

megtaláltam gép elérhetőségét,amit első hozzászólóként írtam:

riowoman.hu

2010. jan. 4. 13:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnézem.
2010. jan. 4. 17:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tűnik rossznak, majd érdeklődök tapasztalatokról, hátha tényleg jó. Köszi!
2010. jan. 4. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várom a tapasztalatokat, ha érdemes, akkor lehet hogy összefogok barátnőkkel és közösen megvesszük.
2010. jan. 4. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!