Már nem divat a szőke?
én is világéletemben szőke voltam/vagyok. van olyan nap mikor behülyülök és barnát akarok, de nekem nem állna jól.
nekem is van egy pár ismim akik szőkéről barnára váltottak,de engem ez nem érdekel.
nekem is tetszik a barna de nem fogom soha barnára befestetni, mert tudom, h nem állna jól és megbánnám.
mellesleg olyan szerintem nincs h divat v sem. mind a kettő örök életre divat marad:)
mostanába énis így vok... hirtelen mindenki barnára vált o.o osztályomba is csak én vagyok szőke...:D
tavaly viszont énis befestettem sötét barnára pont akkor amikor már elértem azt a szőkét amit nagyon szerettem ** de aztán visszafestettem szőkére... de most megint csábít a barna de nemszabad... ><xD
Valóban sok lány, aki korábban szőke volt, barna vagy fekete lett. Pár év múlva ezek a lányok megint szőkék lesznek (vagy vörösek?, ki tudja). A lényeg, hogy szerintem ne ezt vedd figyelembe, főleg, hogy mindenkinek más áll jól.
Ja és örülj neki, hogy te más vagy mint a barátnőid és nem olvadsz bele a tömegbe.
hát igen, én is úgy vagyok vele,hogy nem állna jól...)
köszönöm az eddigi válaszokat !
Én maradok a szőkénél.
Februárban befestettem vörösre, szörnyen éreztem vele magam.
És elég nehéz volt visszahozni a szőkét. Megszenvedtem érte, nem b@szom el újra.
Max másféle árnyalatú szőke leszek, de mindenképp szőke:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!