Divat még a barna hajban a szőke melír?
Ha igényesen van megcsinálva, akkor nagyon szép. Mostanság a "természetesség" a divat, erről szólnak a médiában is a műsorok.
Pl. egy ilyen szép is, esztétikus is, és természetes is, modern is :)
köszönöm mindenkinek a választ, látom nagyon megoszlanak a vélemények:)
régebben volt melír a hajamban, csak aztán befestettük barnára, aztán szépen lassan ahogy nőtt, meg kopott a festék, visszakaptam az eredeti hajszínem. viszont nagyon sokan mondják, hogy jól állt a melír, ezért gondolkozom rajta megint..
Olyat válassz, ami jól áll, és Neked tetszik, amilyennel szívesen nézel tükörbe :) Az tény, hogy nem mindenki tudja szépen megcsinálni, ezért olyan fodrászt válassz, aki ismeri az újabb termékeket, technikákat (azaz nem kizárólag berakott, dauerolt hajat készít).
Egyébként nem kell mindig a divat után menni...
köszönöm. ma délután bejelentkeztem a fodrászomhoz, melirra:) egyébkén nagyon ügyes szerencsére.
és igen, én is arra gondoltam, hogy nem kell a divat után menni. köszönöm mindenkinek a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!