Lehet szokatlan a kérdés, de hogy fogják így fel a hajukat a lányok?
Annyiszor látom, hogy valahogy fel van csavarva és egy hajgumival odafogva. Nekem valahogy sosem sikerül, bár tuti én vagyok béna. Egyszerűen nem tudom a technikáját. Tudom, ezt így elmagyarázni nem egyszerű, de ha valaki segítene, megköszönném. Vagy akár youtube-os video, mert hiába keresgélek, nem tudom, milyen címszó alatt találnék ehhez hasonlót. Előre is köszi!!!
keveseknek sikerül csak jól felfogni így..sokaknak nagyon bénán van megcsinálva:D
amúgy eddig nekem se ment:/
Szerintem próbáljátok meg úgy, hogy először simán gumival felfogjátok a hajatok, majd a lófarkat pödörjétek össze a mutatóujjatokkal a gumitól kiindulva (ez bonyolultan hangzik, de ha tudjátok mire gondolok akkor nem nehéz) és amikor a végénél vagytok tekerjétek az egészet gumi köré (a pöndörítés segít, hogy ráfeküdjön a gumira és ne hulljon szét az egész) és mikor körétekertétek akkor egy gumit tegyetek a kontyra középre. Elvileg szépen meg kell tartania.
Írjátok le, hogy sikerült-e :-)
Szerintem marha gáz utcára ilyen hajjal menni, sztem ez otthoni frizura. XD
Hát fogod, összekötöd a a hajad copfba. Egyszer áthúzod a gumin, megtekered, másodszor csak félig húzod át, megtekered, aztán még egyszer ráteszed valahogy a gumit, összevissza, ha hosszú a hajad, úgy, hogy ne lógjon nagyon a hurok, kicsit megzilálod, kirángatsz pár hajvéget, bár nekem 10 perc után magától is... XD Ennyi.
Ha nagyon hosszú a hajad, próbálkozhatsz azzal is hogy körétekered, de marha kényelmetlen úgy hordani, vagy csal velem van a baj, de akkor már inkább szorosan feltekerem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!