Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy szokatlan kérdés, válaszolnátok? Fiúk előnyben
Na szóval facebook-on kamuprofillal írogattam 1 fiúnak,viccelődtünk,de először azt hitte,hogy 1 barátja szórakozik vele vagy valaki unatkozik. Végülis már eljutottunk odáig,hogy akkor hívjam fel skype-on és elhív randizni...Felvettem skype-on és nem reagált,ezért írtam neki,hogy:
"Jó,akkor nem zavarlak többet.Nem egy barátod vagyok,aki szórakozik veled,hanem tetszettél és meg akartalak egy kicsit ismerni,még ha nem is ez volt a megfelelő út erre.Sajnálom,azért remélem jól szórakoztál,....ez nem vicc volt..."
Valami ilyesmit írtam neki,bennetek ez milyen reakciókat váltana ki?
PL!!! Sajnálnátok,hogy kihagytátok a lehetőséget vagy zavaró lenne....???
Ezek tudtában közel sem sajnálnám :D
B@szki TE! kezdesz hazugsággal, és még TE! sértődsz be valami hülyeség miatt, hogy gyanakodni kezd és még le is b@szod érte :D Hát ez kész...
20f
Engem nem zavart volna. Jó, mondjuk érdemes lett volna az elején tisztázni (vagy egy kis idő után) hogy mi is a helyzet.. Viszont az becsülendő, hogy legalább őszintén képes voltál kimondani mit gondolsz (igaz rá lettél kényeszerítve, de legalább nem futamodtál meg), viszont elég negatívra sikeredett. Mintha nem lenne elég önbizalmad. Gondolom ezért is próbálkozol facebookon inkább.
Amúgy meg, ha ténylegesen azért nem reagál mert nem vagy neki szimpi, akkor pedig jobb ha hagyod. Keress mást, aki értékel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!