Mitől maradna meg jobban a dauer a hajamban?
Az is tetszik, amikor ilyen lágyabb hullámok vannak:
Alapvetően valami ilyen szép hullámosra törekednék most:
Elég hosszú hajam van (nem egészen derékig érő), sokak szerint ezért nem marad benne annyira. Először elmentem egy fodrászhoz, őnála a dauervíztől nagyon büdös maradta hajam, de még hónapokig, pedig a legkülönfélébb dolgokkal mostam meg miatta (illatos samponok, ecetes víz). Az új fodrász vmi újabb dolgot használ, volumen növelőt mondott, és ettől nincs is rossz szaga. Amikor ő megcsinálja, egész jó, napokig, de az első hajmosás után már nem tudom visszaállítani. Van tárcsás hajszárítóm, illetve hajhabom, amit akár vizesen, akár szárazon teszek rá, inkább kemény v nehezen kifésülhető lesz tőle, semmint göndör. Hajcsavaróm nincs, de van ilyen szivacs szerű anyagból hasonlóm, abban szoktam néha aludni, de attól meg vállalhatatlanul hatalmas hajam lesz, és nagyon rossz. Ha éjszakára befonják nekem, az elég szép lesz, de az se olyan, amilyet szeretnék igazából. Nem tudom, mit kéne csinálnom, hogy szép hullámos legyen. Egy icipicit alapból is az, de az semmi. Nem szeretnék túl göndör hajat, de a kis hullámok (és a nagyok is) tetszenek.
Köszi az ötleteket.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!