DAUER. Kb menyibe kerül?
sziasztok.
egy dauer-oltatás körülbelül mennyibe kerül??
tehát igy maximum ha behatározná valaki annak örülnék.
elég jó fodrászatnál szeretném megcsináltatni,szoval nem ilyen hobbifodrásznál. viszont ha nagyon drága,akkor inkább lemondok róla.
menyire kárositja a hajat?
Szia, ha vidéken élsz, akkor olyan 3500 körül is megtudod csináltatni, én még 2 évvel ezelőtt annyiért csináltattam (nagyvárosban élek mondjuk) azóta biztos változtak az árak.
Annyit kell tudni hogyha vékonyszálú hajad van, ne festesd szőkére, mert leéghet a hajad elég rendesen, illetve ha bármilyen színűre festeted, akkor a festés és dauer között el kell telnie 2 hétnek. Nekem nagyon vékony szálú hajam van, és mikor bedaueroltattam egy picit kellett a hosszából vágni, de nem roncsolta látványosan a hajamat, ráadásul utána kevésbé zsírosodik mert megemelkedik a hajtöved, fésülni se nagyon kell, sűrűbbnek tűnik, én lényegében csak ajánlani tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!