Szoktátok magatokat alapózozni, púderezni, korrektorozni vagy akár mind2-t?
Korrektort minimum, mindig.
Alapozót ritkábban, kb 2hetente 1x.
Púdert mikor, hogy. Hetente 3x kb.
Amúgy én azt olvastam, hogy mostanában amiket csinálnak kozmetikumokat, azok már nem ártanak a bőrnek.
14/L
köszy a válaszod:)
de ha belegondolsz h h az arcod nem tud lélegezni én annyira de annyira megbántam fölösleges pénz kidobás az egész persze megértem mert azért jó dolog de azt h mindig én tanultam az esetemből nem ment tönkre az arcom most szebb mint volt:) de akkor is mindenkinek csak azt ajánlom h ne használjon ha nem muszáj puszika
korrektort amikor kozmetikusnál kinyomkodtatom magam(muszály mert másnap csupa seb vagyok)
12/L
Én ilyen hab állagú alapozót használok,nem kell belőle sok és egy kis szempillaspirál (de ez sem mindig) meg néha pirosító,de abból is csak egy kicsi
viszont átállok a korrektorra,mert már kezd helyre jönni a bőröm:)
ezt minden hétköznap csinálom,de ahogy hazajövök lemosom,letisztítom,hidratálom.
Ha jobban ki kell csípnem magam akkor hozzáteszek több szempillaspirált és szemceruzát is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!