Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoktátok magatokat alapózozni...

Szoktátok magatokat alapózozni, púderezni, korrektorozni vagy akár mind2-t?

Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok h ti mióta és melyen időközönként használtok:) közvélemény kutatás miatt:) előre is köszy kort is írjatok lécci
2011. máj. 16. 23:25
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszy
2011. máj. 17. 18:11
 22/27 anonim ***** válasza:
63%
korretort csak reggel, alapozót pudert többször is 1 nap. mindennap
2011. máj. 17. 19:41
 23/27 anonim ***** válasza:

Korrektort minimum, mindig.

Alapozót ritkábban, kb 2hetente 1x.

Púdert mikor, hogy. Hetente 3x kb.

Amúgy én azt olvastam, hogy mostanában amiket csinálnak kozmetikumokat, azok már nem ártanak a bőrnek.

14/L

2011. máj. 17. 22:03
 24/27 A kérdező kommentje:

köszy a válaszod:)

de ha belegondolsz h h az arcod nem tud lélegezni én annyira de annyira megbántam fölösleges pénz kidobás az egész persze megértem mert azért jó dolog de azt h mindig én tanultam az esetemből nem ment tönkre az arcom most szebb mint volt:) de akkor is mindenkinek csak azt ajánlom h ne használjon ha nem muszáj puszika

2011. máj. 17. 23:44
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

korrektort amikor kozmetikusnál kinyomkodtatom magam(muszály mert másnap csupa seb vagyok)

12/L

2011. jún. 3. 14:43
 26/27 anonim ***** válasza:
76%
Viszont ha belegondolsz, akkor egy "védőréteget" képez a bőrödön, megragadt rajta a szmog meg por meg mindenféle utcadzsuva ahelyett, hogy az egész jóóó mélyen beleülne a pórusaidba.
2011. jún. 3. 14:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Én ilyen hab állagú alapozót használok,nem kell belőle sok és egy kis szempillaspirál (de ez sem mindig) meg néha pirosító,de abból is csak egy kicsi

viszont átállok a korrektorra,mert már kezd helyre jönni a bőröm:)

ezt minden hétköznap csinálom,de ahogy hazajövök lemosom,letisztítom,hidratálom.

Ha jobban ki kell csípnem magam akkor hozzáteszek több szempillaspirált és szemceruzát is.

2013. febr. 7. 19:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!