Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoktátok magatokat alapózozni...

Szoktátok magatokat alapózozni, púderezni, korrektorozni vagy akár mind2-t?

Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok h ti mióta és melyen időközönként használtok:) közvélemény kutatás miatt:) előre is köszy kort is írjatok lécci
2011. máj. 16. 23:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Púderezni szoktam, de nagyon-nagyon ritkán.
2011. máj. 17. 08:15
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

nem

15/L

2011. máj. 17. 08:40
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha épp nincs valami jó állapotban a bőröm és van egy-két pötty rajta, akkor folyékony alapozó+korrektor+púder. Ha tisztább a bőröm akkor csak korrektor és púder. Általában olyan gyakran sminkelek, mikor suliba megyek vagy vásárolni, szóval heti 3-4x. Folyékony alapozót csak kb. 1-2 éve kezdtem használni.

21L

2011. máj. 17. 09:11
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam, régebben sem.

20L

2011. máj. 17. 10:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Alapozót használok, néha púdert is. Nem megy tőle tönkre a bőröm, mert mind2 bio, káros anyagoktól mentes. Ilyen párszáz forintosat nem kennék magamra, többet ér a bőröm egészsége.
2011. máj. 17. 10:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

alapozót és púdert már régóta nem használok. néha, ha jön egy pattanás, akkor max. egy kis korrektort.

27/L

2011. máj. 17. 11:14
 17/27 A kérdező kommentje:

köszy szépen mindenkinek:)

am nagyon durva h mennyien használtok púdert, alapozót korrektort v akár mind a 3-at nem féltek h tönkre megy a bőrötök tisztelet a kivételnek persze:)

én tudom magamról h 7. 8. óta használtam gagyi alapozót amitől sztem még csúnyább lett a bőröm 9-10-11-be is minden nap használtam de itt már nem gagyikat ill. 12-be rájöttem arra h tök fölösleges használjak alapozót és már kb. egy háromnegyed éve nem kentem be alapozóval magam kivétel nagyobb események ballagás pl: buliba is mindig kialapoztam magam hülyeség volt zsíros lett a bőröm és mindig koszos lett tőle a felsőim:(:( és most ha hiszitek hanem nagyon szép bőrőm lett és belegondoltam h kb 1080napon keresztül mindig alapozó volt rajtam sztem nagyon durva .o.O

2011. máj. 17. 12:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Púdert használok és alapozót, korrektort csak ritkán, mert elég tiszta az arcbőröm, leginkább a karikákkal gyűlik meg a bajom. Nagyjából 2-3 éve van ez a tendencia nálam, de eddig még nem vettem észre, hogy csúnyább lett volna a bőröm, hanem sokkal szebb lesz. Bár, szerintem ez inkább annak köszönhető, hogy a hátam mögött hagyom a pubertáskort:)
2011. máj. 17. 12:43
 19/27 A kérdező kommentje:

köszy a választ

sztem nem most fog rajtunk meglátszódni hanem mondjuk 10év múlva

2011. máj. 17. 14:09
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
manapság nem igazán igaz hogy az alapozó árt a bőrnek, régebben valóban ártottak, mikor rossz minőségű káros anyagokból készítették, és eléggé sűrűek voltak. Azóta vannak igényes alapozók, amikben nincsenek paraben anyagok, ugyanis a paraben anyagok, stb.. rongálják a bőrt, ami nem csak az alapozókban van... megfelelő arctisztítás mellet, még jó is aki púder vagy alapozót használ, persze olyat amiben nincsenek káros összetevők.. ha hiszitek hanem a nap sokkal többet árt a bőrnek, mint pl egy ilyen alapozó, tehát az alapozó azért is előnyös, púder, mert a nap nem közvetlenül éri az arcbőrünket, van benne napfényvédelem, így nem tudja öregbíteni a bőrt a nap.De persze ugyanilyen jó egy napfényvédős krém is ami véd az uw ellen akinek nem problémás a bőre, akinek szép egészséges. Szóval lényeg hogy a megfelelően választott alapozó nem káros.
2011. máj. 17. 16:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!