Szoktátok magatokat alapózozni, púderezni, korrektorozni vagy akár mind2-t?
Ha épp nincs valami jó állapotban a bőröm és van egy-két pötty rajta, akkor folyékony alapozó+korrektor+púder. Ha tisztább a bőröm akkor csak korrektor és púder. Általában olyan gyakran sminkelek, mikor suliba megyek vagy vásárolni, szóval heti 3-4x. Folyékony alapozót csak kb. 1-2 éve kezdtem használni.
21L
alapozót és púdert már régóta nem használok. néha, ha jön egy pattanás, akkor max. egy kis korrektort.
27/L
köszy szépen mindenkinek:)
am nagyon durva h mennyien használtok púdert, alapozót korrektort v akár mind a 3-at nem féltek h tönkre megy a bőrötök tisztelet a kivételnek persze:)
én tudom magamról h 7. 8. óta használtam gagyi alapozót amitől sztem még csúnyább lett a bőröm 9-10-11-be is minden nap használtam de itt már nem gagyikat ill. 12-be rájöttem arra h tök fölösleges használjak alapozót és már kb. egy háromnegyed éve nem kentem be alapozóval magam kivétel nagyobb események ballagás pl: buliba is mindig kialapoztam magam hülyeség volt zsíros lett a bőröm és mindig koszos lett tőle a felsőim:(:( és most ha hiszitek hanem nagyon szép bőrőm lett és belegondoltam h kb 1080napon keresztül mindig alapozó volt rajtam sztem nagyon durva .o.O
köszy a választ
sztem nem most fog rajtunk meglátszódni hanem mondjuk 10év múlva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!