Szoktátok magatokat alapózozni, púderezni, korrektorozni vagy akár mind2-t?
Csak púdert, azt sem minden nap. Tiniként vastag vakolatot kentem magamra, meg is lett az eredménye, jól tönkrement a bőröm, nem győztem kenegetni, és persze még több cucc kellett rá.
Abbahagytam, egy ideig borzalmas volt, utána kitisztult az arcom. Hétköznapra nem is nagyon teszek fel semmit, a púdert is csak azért, hogy ha meleg van vagy ilyesmi, ne csillogjon. És nincs is szükség ennél többre.
Viszont az arcápolásra (lemosók, krémek, pakolások) nem sajnálom az időt és pénzt. Ezzel hosszú távon is nyerek, mert nem lesz 35 évesen olyan bőröm, mint egy ötvenesnek.
Púder, hogy ne csillogjon annyira az arcom (a zsíros bőrre való egyéb készítmények + egészséges étrend + púder ellenére is pár óra múlva megint csillog). Kb. 3 éve használok púdert, de ezt se folyamatosan.
22/L
Ha megyek vhova általában szoktam alapozót meg púdert!
Alapozóból én a Max Factor Xperiencere meg a Miracle Touchra esküszök. Ti?
ha nagyon fáradt vagyok és karikásak a szemeim akkor alapozó+púder
ha nagyon csillog a bőröm, akkor egy szappanos arcmosás, hidratálókrém és púder.
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!