Milyen after shave krémet használtok borozválkozás után fenéknél?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, nektek melyik válik be? Nekem az esetek nagy részében kipattog utána a bőröm.tegnap 23:08
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen aloes krémes válnak be, zéró alkohollal.
Ne borotválkozás után, de néha kenegesd át pl. teafaolajjal. Vízben felhígítod és úgy.
2/3 anonim válasza:
Rossmannban van 5 az 1ben aloe vera gél. Eddig ez vált be a legjobban. A másik pedig, nekem azt mondta a kozmetikus hidratáljak minden nap. Van benne valami, mert amióta minden nap bekenem magam testápolóval kevesebb a piros pötty a lábamon is.
3/3 anonim válasza:
Gyantáztasd… popsinál különös, de nagyon érzéketlen. Így hosszantartó a dolog és nem igényel különösebb ápolást utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!