A hajvasalástól változik a haj textúrája?
Figyelt kérdés
Mielőtt bejött ez a nagy hajvasalás mánia, és én sem vasaltam, egész normálisan állt a hajam. Most, miután hosszabb ideje vasalom, vasalás nélkül nagyon "deformáltan" néz ki. Össze-vissza áll. Régen nem ilyen volt, nem mentem volna így utcára. Most már nem azért vasalom, hogy tűegyenes legyen, hanem csak hogy "normálisan" nézzen ki.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Remélem érthető :D
2011. máj. 12. 10:49
11/12 Cinti0913 válasza:
Szia! Én már 2éve vasalom a hajam nekem is nagyon tönkre ment és én sem szerettem volna levágatni. Az én hajam fél év alatt jött helyre ugy, hogy elösször is olyan sampont használj amiben vannak vitaminok, és feltétlenül kenjél rá egyenesitő barzsamot is. Viszont a végéböl 5-6 cmert mindenképpen vágass le mert semmit nem fog használni. Loreal spreyt hajvasálás elött mindig fújd be és ha lehet akkor csak 2 naponta vasald, de a spreyvel mindig fújd be. Nekem ez használt persze most elégé töredezett de 3-4 hónaponta levágatom a hajam de mindig csak keveset és még szedem a biovan szépség kapszulát is. Ez nem anyira olcsó így egybe de legalább a hajam szebb lesz tőle.
12/12 anonim válasza:
én nekem marha göndör hajam volt
elkezdtem vasalni jó egyenes lett
többet be sem göndörödött annyira mint amilyen volt régen
vasalom reggel este
és nincs semmi baja (ilyen téren csak annyi h töredezik)
lehet azért mert fomrára szárítom (fésűvel arra fésülöm miközbe szárítom amerre akarom h álljon)
és nekem mondjuk kifejezetten tetszik h egy kicsit szálkás
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!