Lehet hogy a hajvasalástól hullik a hajam?
Használj olyan sampont, balzsamot és hajpakolást, amik megakadályozzák a hajhullást, vagy regenerálják a hajat, és minden hajvasalás előtt használj hővédő sprayt. Egyébként szerintem nem kéne minden nap vasalnod a hajad. Ha van olyan hosszú, hogy össze is lehet gumizni, akkor néha gumizd be, vagy kösd fel. Pihentetni is kell :)
Na meg szerintem, néha hagyhatnád göndören is. Ne érdekeljen a barátaid véleménye, meg hogy hogyan szoktak meg téged. Fontosabb a hajad egészsége.
Köszönöm a válaszokat.
Az 1.válaszolónak:sajnos ha nem vasalom ki a hajam szárítás után akkor nagyon szöszös, és úgy nagyon sok hajam van (kb. úgy nézek ki mint egy oroszlán) ://
Minden hajmosáskor (heti 2x) használok pakolást. Ha felfogom a hajam a babahajaim meg amik elvannak törve felállnak és elég hülyén néz ki..:( erre nem tudtok valami megoldást esetleg? Ha lefújom hajlakkal 10 perc múlva ugyanúgy áll :/
Én azért is utálom annyira a hajamat mert régebben sokat csúfoltak érte...mióta vasalom nem szól be senki...szóval ez már bennem maradt..szinte az utcára sem szeretek kimenni göndör hajjal :(
Én azt tanácsolom, hogy menj el a fodrászodhoz, kérj tanácsot tőle, hogy hogyan lenne jó a hajad. Biztos tud adni pár tippet. Ezen kívül én azt mondom, hogy próbáld meg göndören a hajad :) Tudom, hogy nem szereted, de egy próbát megér. Vegyél hajcsavarókat, drogériákban, TESCO-ban, ilyesmi helyeken lehet venni, kisebb-nagyobb méretekben. Ettől szép hullámos lesz a hajad, és nem roncsolja mint a hajgöndörítő.
A babahajjal szerintem ne törődj. Nem érdemes folyton hajlakkozni, mert csak összeragad tőle, és macerás is.
Ezen kívül, hajmosásnál szerintem kétszer balzsamozz, van akinek szárazabb a haja az átlagnál, és ezért olyan kezelhetetlen. Próbáld ki egyszer, hátha úgy jobb lesz.
Még az előző vagyok, annyit tudsz még tenni, ha mindenáron a vasalásra esküszöl, hogy veszel egy új hajvasalót. Nekem Remingtonom van, azért jó, mert párára sem ugrik össze tőle a hajam, így nem kell minden nap vasalni, elég hetente egyszer-kétszer. Fürdéshez vegyél fel fürdősapkát, nem valami dizájnos, de valamit valamiért... a vízből felszálló pára is göndörítheti a hajat. Használj hajvasalás előtt got2be straight on lila flakonos egyenesítő-hővédő sprayt, ha nagyon macerás a hajad, akkor hajhabot is, ha van akkor got2be-s hajhabot.
Hajmosás után használj Kallos mézes hajbalzsam-ot, a tejes is jó, de szerintem annak túl émelyítő az illata. Samponok közül pedig a Balea ribizlis sampont ajánlom. De az sem árt ha kipróbálod a Revalid termékeket. Drága, de nekem jó volt, mert nekem is göndör volt a hajam, száraz és kezelhetetlen. De én rájöttem, hogy inkább lesz göndör a hajam, minthogy kihulljon az egész :) A hajcsavarókkal nagyon szépre meg lehet csinálni :)
Köszi a tanácsokat, majd kipróbálom amiket írtál :)
A hajcsavarót már próbáltam, de nekem nem jött be..egy óra után ugyanolyan göndör volt mintha nem is lett volna becsavarva ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!