A hajvasalástól változik a haj textúrája?
Mielőtt bejött ez a nagy hajvasalás mánia, és én sem vasaltam, egész normálisan állt a hajam. Most, miután hosszabb ideje vasalom, vasalás nélkül nagyon "deformáltan" néz ki. Össze-vissza áll. Régen nem ilyen volt, nem mentem volna így utcára. Most már nem azért vasalom, hogy tűegyenes legyen, hanem csak hogy "normálisan" nézzen ki.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Remélem érthető :D
Én is vasaltam a hajam már 1 éve kb. 2 hónapon keresztül minden nap.Régen nagyon szép dús,fényes hajam volt.Miután vasaltam vékonyabb és fénytelen.Hiába álltam le a vasalással a hajam sajnos már sosem lesz a régi.Nyáron levágatom a hajam(kb.5-10 centit a végéből).Aztán pedig minél gyakrabban(kb. 2 havonta)vágatni fogok a hajamból.Bízok benne,hogy helyre jön.
16/L
mindenkinek megy a zöld kéz, de még várok hozzászólásokat
Én nem akarom levágatni :(
Én sem akartam kb. 1 éven keresztül,de ha ezen múlik a hajam állaga akkor megteszem.Mostanra már sikerült rábírnom magam.Már kifejezetten várom,hogy levágathassam,mert találtam egy szuper jó frizurát.
16/L
Jajj,akkor énse voltam/vagyok egyedül.
1,5éve ugyanilyen helyzetbe voltam.
Nagyon szép hullámos hajam volt,de hát a 'milyen trendi a vasalt haj' hóbort engem is utolért kb 3-4hónapig ha nem is mindennap de minden másnap vasaltam a hajam és meg is lett az eredménye,tördezett semmilyen haj:|
Elmentem a fodrászhoz és hát kb 5-8cm-t tuti levágattam belőle,vmivel szebb is lett:)
Most már ugye ez másfél éve van és újra kezdi visszanyerni a szépségét a hajam.:)
Igazából sajnos nem sok mindent tudsz tenni csak megvárod még teljesen kicserélődik/lenő a hajad..:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!