Mi történt a hajammal?!
Én 18 vagyok szintén így jártam.
Mondjuk előtte sem volt annyira vastag, de jobb volt a szerkezete. Aztán elkezdtem melírozni és vége lett a hajamnak. Gyorsabban is zsírosodott, nem áll össze állandóan szétáll a hajam, és elvékonyodott.
Többet szerintem nem fogom befesteni max majd 40 évesen.
Én is használtam bánfit, de nekem olyan 3-4 hónap után lett hatása. A dobozra is azt hiszem ez van ráírva, hogy 3 hónap után fejti ki hatását. Szerintem használd még.
Meg csinálj pakolásokat.
Nekem még 2 dolog van a tartosolyomban. V eszek Hair Clinicet és előtte pedig levágom fiús-ra a hajamat. Csak így fog normálisan visszanőni. Mert úgy vettem észre, hogy a hajam végében ahol még van szőke melír ott még nagyon rossz állapotú a hajam. Szóval csak azoktól kell megszabadulni. De én kicsire fogom levágatni,hogy biztosabbra menjek. Tanultam az esetből többet nem fogom festetni;) helyette inkább az eredeti hajamat fogom ápolgatni majd ha visszanő.
Ja és ne használj semmiféleképp hajvasalókat.
;)
Üdv.
Szia! Nekem is pár éve még sűrű, igaz szőkésbarna szép hajam volt, és én is festettem, igaz én nagyon sötét barnára. Majd egy évig volt olyan, a kezdeti kisebb hajhullásra sajnos rá sem hederítettem, nem foglalkoztam vele. akkor kaptam csak észbe, mikor már úgy éreztem, hogy több hullik ki lassan, mint "ami megmarad" és folyik le a lefolyóba. Ekkor én is úgy festettem, h minél kevésbé üssön el a valóditől és azóta növesztem le, már szeptemberben lesz ennek 2 éve. Azóta már csak a végén látszik a régi festék kicsit, és
Azóta én is bánfi-zok és bár kicsit segít, de szerintem (hosszútávon) ennek köszönhetem azt, hogy jelentősen visszacsökkent a hajhullásom.
Egyébként még akkor, 2009-ben elmentem hajgyógyászhoz is (néhány patikában van ilyen "rendelés") és ő írt pontosa hajhullásra való termékeket. Oltre a neve, te is utánanézhetsz a neten. Nekem a gél lotion-t, a hajhullás elleni sampont ajánlották, ezenkívül elkezdtem szedni a Beauty Caps (nőknek)-ot is, ami tényleg jó (mivel van olyan ami nekem nem használt). Ennek az ára is elfogadható (60db 3600Ft /1 havi adag/).
Ezekre sajnos már nincsen pénzem, de pár hónapig érdemes csinálni, amíg helyrejön némiképp a hajkorona és az életkedved is visszatér.:) Mert sajnos engem is nagyon megviselt lelkileg.
Jah és természetesen a Bánfit az Oltre alatt abbahagytam.
Remélem valamit segítettem, hámozd majd ki, ami neked tetszik.
Még annyi, hogy a haj igen lassan nő, nézd meg, hogy nem látsz-e már csak a Bánfitól is max 1 cm-es kishajakat. Ha igen, már így is jó úton jársz.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!