Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történt a hajammal?

Mi történt a hajammal?

Figyelt kérdés

Szőkésbarna, hosszú hajam van, vasárnaponként mosom, és mindennap fésülködök.

De az utóbbi időben feláll a hajam. Ahol a hajam el van válsztva, ott rövidebb alapból a hajam( nem úgy vágattuk le) És kb 20-30 szál hajam fel áll... Ez természetes? Vagy vegyek valami hajápoló szert? Nivea-val mosom a hajamat. Naponta kb. 5-10x kell fésülködnöm, óraközi szünetekben is, mert feláll a hajam... Mit csináljak?

12,5/L

2011. márc. 24. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
reggel még fújj rá egy kicsi hajlakkot
2011. márc. 24. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem elképzelhető, hogy elkezdtek nőni az úgynevezett babahajaid? Ilyenkor tavasszal megújul a haj is, télen hullik, tavasszal elkezdenek nőni az új hajszálak. Annyit tehetsz, hogy esetleg egy kis hajlakkot fújsz a tetejére, vagy vízzel, zselével lelapítod, esetleg kösd copfba, úgy nem fog látszódni. :)
2011. márc. 24. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne fésüld annyit, 1. mert irritáló, mikor valaki folyton, mindenhol fésülgeti magát, 2. mert eltörik tőle a hajad könnyen és még több fog égnek állni.

Lehet, hogy a hormonok miatt változik kicsit a hajad és göndörebb, vagy tényleg csak a tavasz miatt... esetleg töredezett, és sajnos tövig feltörted, ez könnyen lehet, ha rosszul szárítod, vagy vasalod.

Szerintem ne csinálj belőle nagy drámát, nekem az egész fejem ilyen szinte, ha összekötöm, ha lelakkozom, ha kivasalom... :D Az egyetlen, amit tehettem, hogy megbarátkoztam vele, mostmár ez is az imidzsemhez tartozik és kész. :D Amúgy kb 15éves koromig szögegyenes hajam volt, azóta áttértem hullámos-göndörre. :D

2011. márc. 24. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösziii... :) Lehet hogy reggel kicsit belakkozom :) Meg megpróbálom máshogy megszárítani :))
2011. márc. 24. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Most tényleg azt tanácsoltátok egy 12 éves kislánynak, hogy reggelente lakkozza a haját?!

Mégis minek?

Semmi baja a hajadnak, foglalkozz vele kevesebbet!

2011. márc. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!