Segítség! Mi történt velem/a hajammal? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Eddig mindig büszke voltam a dús hajamra, ami sosem volt zsíros, meg korpás, és sötétbarnás fénye volt(3-4 naponta mosok hajat)A legutóbbi hajmosásom óta iszonyúan kiszáradt, korpás lett, és a fénye is eltünt, mert most már szinte teljesen fekete.Mi baj lehet?
előre is köszi a válaszokat.
2010. máj. 5. 09:24
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és hullik is..
2010. máj. 5. 09:25
2/7 anonim válasza:
Hát gyorsan változott jó nagyot!Kiürülhetett a szervezetedből valamely fontos tápanyag,ami eddig azért nem tűnt fel,mert a vér innen-onnan kivonta,hogy azonos értéken tartsa önmagát(ezért kétesek a laboreredmények)
Elmehetnél orvoshoz,bár a tapasztalat vitaminhiányt súg.Ásványi anyagból majd'mindenki hiányt szenved,de az összes többi vitaminból sem állunk jól.Persze az is lehet,hogy ahogy jött,úgy múlik el ez az ijesztő jelenség.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de lehet, h attól lett ilyen,hogy ahol hajat mostam (egy falun) ott más a víz és amúgy is érzékeny rá a bőröm, mert szárítja a bőrt meg a hajat, és aznap másik sampont is használtam..
2010. máj. 5. 10:33
4/7 A kérdező kommentje:
ja, és hullani már régebb óta hullik..
2010. máj. 5. 10:34
5/7 anonim válasza:
Nem váltottál esetleg sampont, vagy balzsamot? Lehet attól van.
6/7 anonim válasza:
Nekem a hajgyógyász azt mondta, hogy a korpásodás/zsírosodás/hajhullás okozója egyfajta gomba. Ezért nem is érti, hogy az emberek miért veszik a korpásodás elleni samponokat, mert azok túl sokat nem használnak, véglegesen nem szüntetik meg a korpát. Írt fel egy speciális sampont, amit gyógyszertárban lehet kapni, az segített!
7/7 anonim válasza:
Én pedig úgy tanultam,hogy szelénhiány is okozhat korpásodást.Azt pedig nem jelenthetjük ki egyértelműen,hogy gomba jelenlétére utalna a hullás/zsírosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!