Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Nektek is szörös a...

Lányok! Nektek is szörös a feneketek? Mert nekem kivül is és belül is de nem akarom szörteleniteni, mert szur sztem ha visszanő.

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 11:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szőrös.... és látszik is rendesen... mármint a lyuknál, nem kívül... megkérdeztem a barátomat, hogy mennyire zavarja, azt mondta, egyátalán nem. és tudom, hogy nem udvariasságból mondta, mert ha vmi nem tetszik neki, szól. És tényleg szúr, ha visszanő... Szóval sokkal jobb békén hagyni:D szerintem...
2009. márc. 12. 22:13
 22/23 anonim válasza:
Nekem hála istennek ien problémám nincs :D de ettől a borotválós dolgoktól én is nagyon félek. Legtőbben azt mondják h nem ajánlatos és sokan azt ajálják h szőkítesse be az ember egyszerű szőke hajsestékkel h az mégis beleolvadjon a környezetébe. Mondjuk én eddig csak olyat hallottam h valaki a bajuszát valaki a hasát szőkíti ki... hülyeséget meg nem akarok mondani. Bár ez attól is függ h valakit maga a szőr zavarja, vagy csak az h látszik... :/
2009. márc. 17. 21:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem a volt exemnek volt szörös a feneke ! én meg még azt hittem csak neki van ilyen popsija ! soha nem mertem megkérdezni miért szörös , mert elötte egy csajomnak sem volt ilyen !! Amikor a két popónk találkozott az elég izgató volt igy most visszagondolva !!! DE ö semmiét nem borotválta , igy is elfogattam !!
2009. dec. 13. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!