Lányok! Nektek is szörös a feneketek? Mert nekem kivül is és belül is de nem akarom szörteleniteni, mert szur sztem ha visszanő.
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 11:14
1/23 anonim válasza:
Hát nekem nagyon minimálisan a "lyuk" körül, de nem nan látszik, csak érzem .én leszoktam borotválni nekem nem szokott szúrni.De a "popsim" nem szőrös egyltalán,(mármint ha arra gondolsz h úgy szőrös e mint a pasiknak..)
2/23 A kérdező kommentje:
igen arra gondoltam
2009. márc. 7. 11:39
3/23 anonim válasza:
Az enyém elég szőrös, ráadásul sötét is, és nagyon zavarna ha nem borotválnám. Eleinte rettenetesen szúrt az biztos, de egy idő után hozzászokik a bőr és már egyáltalán nem szúr ha visszanő egy kicsit.
4/23 anonim válasza:
enyém is szőrős, kivül-belül (lány vagyok) de nem merem borotválni, mert még rosszabb lesz, a gyanta meg inkvizíciós eszköz, véglegesre nincs pénzem... de ha lesz pasim, talán leborotválom...
5/23 anonim válasza:
Sajnos nekem is elég szőrös kívűl-belül, és nagyon zavar.Borotválni max akkor fogom ha lesz egy hosszútávú kapcsolatom,mert szégyelném a párom előtt.Egyébként szőrtelenítő krémmel volt hogy eltüntettem, de nem szúrt egyáltalán amikor visszanőt!
6/23 A kérdező kommentje:
hát én nem hiszem h bárhogy is leszedem... a pasim ugy szeret ahogy vagyok, ha meg nem fogadja el akkor nem is szeret igazából...
2009. márc. 7. 12:09
7/23 anonim válasza:
Az egy dolog hogy úgy szeret, de biztos hogy nem tetszik neki egy szőrös fenék. A pasik nem szeretik a szőröset, mert hát az nem nőies. Legfeljebb csak nem mondja mert elég kínos lenne hogy "hé borotváld már le azt a dzsungelt".
8/23 anonim válasza:
nemértem ... nektek maga a fenék is szőrös vagy mi :O ?? mármint ha álltok tükör elött háttal és megnézitek a feneketeket ( de nem lehajolva acsak állva) akkor nem szőrös igaz ?? mert az fura lenne...
9/23 A kérdező kommentje:
nem egy dzsungelt kell elképzelni... hanem ha háttqal állok a tükörrel akkor csak sötétebb szinű "pihéket" látok és nem erős szőrt de azért zavar...
2009. márc. 7. 13:34
10/23 anonim válasza:
egy tipp: sötétben kell szeretkezni és nem nézelődni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!