Lányok! Nektek is szörös a feneketek? Mert nekem kivül is és belül is de nem akarom szörteleniteni, mert szur sztem ha visszanő.
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 11:14
11/23 anonim válasza:
tényleg fura .. nekem tényleg egy szál szőr sincs a fenekemen...csak ott ahol mondtam 1. vok
12/23 anonim válasza:
Nekem csak belül a lyuknál, de ott le szoktam borotválni....kívül nem az...
13/23 anonim válasza:
őőőh,egy kérdés: és ott hogy borotváljátok??:S tükörben?vagy hogy?
14/23 anonim válasza:
tükör nélkül, széthuzod a 2 farpofád és leborotválod, ennyi :D
15/23 anonim válasza:
nekem is szőrős belül, de ott én is borotválom! Kívül meg csak nagyon picit, nem nagyon látszik.
16/23 anonim válasza:
Tükörben nem látszik csak ha lehajolok, de belül nagyon szőrös, ezért nem árt borotválni, ehhez nem kell tükör csak leguggolni a kádban és fél perc alatt kész. Nem olyan nagy dolog hogy ne lehetne megtenni.
17/23 A kérdező kommentje:
de miko visszanő akkor nem szúr?
2009. márc. 7. 17:12
18/23 anonim válasza:
Nekem is szőrös, oké,nem dzsungel, nem is láttszik mert szőke de engem is nagyon zavar. Én gyantázni szoktam és nem is fáj annyira. Ha nagyon zavar akkor a fájdalom egyáltalán nem fog érdekelni :p és az 1.próbálkozás után már csak jobb lesz. Gyantázás után vagy 2 hónapig nem kell megint gyantázni, viszont van h a szörtüszők begyulladnak és az elég idegesítő :s
Sztem a borotva az nem old meg semmit, én egyszer leborotváltam és utána nagyon tüsi lett :S Szal a gyanta akkor már jobb... de akkor is, mi a francnak nő oda szőr??!
Én komoly kapcsolatban vagyok már másfél éve és még mindig parázok h vajon a barátom érzi e,és mit gondol... :(
19/23 anonim válasza:
Ciki.. epilálás, gyanta, végtelen szőrtelenítés..
20/23 anonim válasza:
Sötet szörre jo megoldas a DM-ben kaphato szökitö-szett.Direkt erre a celra van.Kikevered, rakened a kivant területre kb.5-10 perc alatt szep szöke lesz. Igaz, hogy igy is latszik, de nem virit es nem zavar annyira.En a hasamon is ezt hasznalom, mert borotvalas utan, amikor szur az meg rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!