14 évesen tetkó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 21:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%
Én 15 vagyok és szeretnék, de nagyon félek, hogy megbánom
2011. máj. 26. 20:01
 22/32 anonim válasza:
100%
Szerintem is várj vele mondjuk 18-ig. Mert mi lesz akkor ha hirtelen meghízol, vagy lefogysz? De amúgy én is szeretnék majd :D
2011. máj. 29. 00:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de nekem apukám csinált egyet. És 14 éves vagyok. Egy American Idiot-os szív gránát a fülem mögött és imádom, nem bánom meg soha:)
2011. jún. 5. 13:38
 24/32 anonim válasza:

xD Ribancrendszám

Ribi 001

xD xD

2011. jún. 10. 17:31
 25/32 anonim ***** válasza:
Megmondod mit akarsz feltetováltatni?
2011. jún. 13. 19:21
 26/32 A kérdező kommentje:
egy szitakötőt a csípőmre,szerintem nagyon szép és a szitakötők nekem sokat jelentenek
2011. jún. 14. 11:35
 27/32 anonim válasza:
49%
k*rvarrat
2011. jún. 17. 19:55
 28/32 anonim válasza:
52%

hát...én 15 éves srác vagyok 13éves koromban találtam ki hogy szeretnék tetkót és már 12korom óta nonfiguratívokat rajzolgatok és olyat is akarok majd meg egy keresztet a hátamra és azóta is ugyan ezt akarom változatlanul ... faterom engedi a tetkót csak nem akarja fizetni de anyám 18évesen menne bele ... hogy ha olyan hangulatomban lennék fognám magam eltipegnék a tetkóshoz aztán kész de tudok vele várni mert nem rajulás miatt akarok tetkót hanem saját magam miatt és most őszintén...lehet sok nagymenőnek tetszene a tetkód meg minden de ez csak azt tükrözi hogy türelmetlen vagy xP én várok hogy betöltsem a 18-at aztán szét varratom a hátamat utána már nem mondhat senki semmit de most még lehet egy baráti körben menő de lehet máshol meg rajoskodónak tartanának ...ezeket lelehet szarni de ettől még ott a gondolat a fejükben XD

engem kérdezel várj vele ha én is tudok várni hidd el te is xP ez ugyan olyan hogy akartam pc -t úgy egy éve anyám mondja hogy 8. után most meg röhögök bele a fejébe hogy bocsika meg van a 8. :D xP várj vele és ez még többnek számít mert nem egy otthon kuckoló korodbeli srác vagyok xPP

2011. júl. 9. 19:31
 29/32 anonim válasza:
Szia, én 15 vagyok és jövőhéten megyek csináltatni. nem divatból, hanem mert abbahagytam valamit ami nagyon fontos volt nekem. nem látható helyen lesz, és nem is mondtam senkinek. úgyhogy teljes mértékben magamnak csináltatom. szerintem a tetkó nem feltétlen a kortól függ, de ne csináltass ha nincs fontos jelentése. elárulnád hogy a szitakötő miért fontos neked?
2011. júl. 24. 21:31
 30/32 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2011. júl. 25. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!