14 évesen tetkó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 21:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Vinném a gyerekemet egyből a klinikára aztán lövetnénk lefelé lézerrel.

De am komolyan, biztos vagy benne hogy ez később is tetszeni fog?

Nem lehet hogy olyan munkád lesz ahol ez nem elfogadott?

Orvos, ügyvéd, vagy akár modell?

Tudod hogy utána lehet hogy soha többet nem festethetsz hajat mert allergiássá válhatsz a festékanyagra - láttam múltkor képet: [link]

Igazán meggondolandó.

Amúgy lenne pár tetoválásom ha nem lenne semmi életcélom, viszont így totál kizárt, meg hát azt is tudom h az ízlésem pl. a Te korodban 1-2 évente változott, és még most is van olyan amire 3 évvel azelőtt azt mondtam de klassz most meg fúj, vajon Neked hány ilyen dolog van ami régen tetszett most meg bénának/undorítónak/rondának találod?

2011. ápr. 21. 23:11
 12/32 anonim ***** válasza:
21%

4x volt festve a hajam, mióta tetoválásom van (10 hónapja), még semmi bajom nincs.

Én 21 évesen csináltattam, és nem hiszem, hogy valaha meg fogom bánni, egyébként jövő hónapban megyek a másodikat csináltatni. Ha nem hülyeséget tetováltat magára az ember (éppen abban a pillanatban szeret egy együttest, annak a nevét, vagy egy akkor éppen divatos motívumot, mert ezeknek semmi értelme, hanem valami olyat, ami tényleg neki fontos, és jelentős az életében, valakinek a nevét, vagy egy fontos dátumot), akkor miért bánná meg...

(Nem állok meg kettőnél, mert nekem tetszik a sok, mindig is tetszett, már 12 évesen is, de minden, amit magamra varratok, annak jelentősége lesz.)

2011. ápr. 22. 09:55
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
uhh..akkor még1x..elözőnek igaza van, ,hogy olyat ami fontos neki..mondjuk én nvet soha nem tetováltatnék. :$ nekem 14évesen lett elöszőr, msot vagyok 25, ugyan úgy szeretem mint akkor. azóta most tartok a 13.nál. és lány vagyok hozzá teszem. (:
2011. ápr. 22. 10:54
 14/32 anonim ***** válasza:

21 vagyok, sok tetkóval és még akarok.

14 évesen ne, 18-at én is megvártam, addig is rengeteget változtam, és millió ötletem lett.

21/L

2011. ápr. 22. 11:16
 15/32 anonim ***** válasza:
14 évesen semmiképpen se varrass magadra semmit, mivel tinédzser korban megy át az ember élete legnagyobb változásain. Lehet már fél év múlva rosszul leszel a tetoválásoktól, ha pedig az évek során nem változik meg a véleményed, még mindig ott lesz előtted a lehetőség.:)
2011. ápr. 22. 13:02
 16/32 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

olyat fogok magamra tetováltatni ami nekem fontos és télleg változtatott rajtam,nem pedig jelentéktelen dolgokat.

2011. ápr. 22. 13:12
 17/32 anonim ***** válasza:
50%
remélem Te se fogod megbánni, mint ahogy én se.(;
2011. ápr. 22. 14:24
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
nem is csináltathatsz ebben a korban. még talán szülői beleegyezéssel se mindenhol.. de ha szeretnél akkor megcsináltathatod pár év múlva is,ráérsz még nagyon :)
2011. ápr. 22. 20:23
 19/32 anonim ***** válasza:

Várj vele, legalább 1-2 évet, ha már ennyire fontos. El nem tudod hinni, hogy mennyit változik az ember! 21/L vagyok, aki már írt neked ide. Nem gonoszságból akarlak lebeszélni, belerondítsak a tervedbe, hanem mert átéltem én is. (igaz én 16 évesen akartam először)

De ha nem megy, akkor tedd meg, de legalább ne látható helyen legyen, mert a munka miatt kinézhetnek! Nekem se látszik egy se, pedig nem kicsik, könnyen takarható helyen van.

2011. ápr. 22. 21:48
 20/32 anonim válasza:
23%
Szia! Én 14 éves voltam , amikor az eslő tattoo-mat csináltattam és nem bántam meg :)
2011. máj. 7. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!