Hosszú hajúak, hajszárítási problémák?
Az a kérdésem h nagyon dús,ráadásul vastag szálú,derékig érő hajam van,és szárítással vannak gondjaim...ha szárítóval szárítom elég sok idő,és nem akarom,h eltörje a szárító,így olyan bevált tippeket várok,hogyan száríthatnám meg könnyeben a hajam hajszárító nélkül,ki hogyan oldja meg ezt a problémát :)
Ha szoba levegőn vagyok,ott is kell vagy 4-5 óra mire megszárad..
Vegyél egy jó hajszárítót és hővédőt. Az se feltétlen egészséges, ha nem szárítod, nekem akkor előbb-utóbb bepállik a bőröm és viszket.
Egy legalább 1500, de inkább 2000 wattos hajszárítóval lehet is hajat szárítani, nem csak valami langyos szellőt fújdogál. Majdnem derékig érő hajam van, 10perc alatt bőven megszárad, amennyire kell. :D Sajnos olyan megoldás nincs, hogy gyorsabban száradjon szabadon, de ne használj hőt. XD
Köszönöm mindenkinek a segítséget :)
ilyen hajszárítóm van,tényleg nagyon jó,sztem nem töri el a ghajam,mint a normális hajszárítók,sose állítom a legmelegebbre,ráérek szárítani :D
még tovább szeretném növeszteni :)
am utolsó,van ám hajad,én is akkorára pályázok :)
am estére én is befonom,anélkül képtelen voltnék aludni...
és nekem is vizes szokott maradni,de ez van...mi akartuk h hosszú hajunk legyen :D
Hát igen, mi akartuk. :) Még én is növesztem. 6 centivel akarok hosszabbat. :D
Nekem ilyen a hajszárítóm: [link]
Ez is nagyon bevált nálam.
Igen,hát muszáj megválogatni az embernek a hajszárítót,főleg ha még ilyen haja is van mellé :)
Am hány centisre akarod növeszteni ha megkérdezhetem :)
Neked is sok sikert! :) Nekem már csak pár hónap, és 15 év után először mondhatom, hogy nem növesztem a hajam. :D
Ha tudsz angolul nézd meg ezt az oldalt: www.longhaircommunity.com
Gyakorlatilag mindenki fent van, aki extra hosszúra növeszti a haját. Én is mindent innen tanultam a hajápolásról és hajnövesztésről. Enélkül valószínűleg most kb. fenékig érne a hajam, szét lenne töredezve és el lenne vékonyodva. Magyar sajnos nem túl sok van, 8-10 emberrel találkoztam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!