Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyanta problémák, mit tegyek?

Gyanta problémák, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most próbáltam először az intim gyantát...magamnak csináltam, tegnap egy kis helyen végeztem ellenőrzést és nem volt nagy probléma a bőrömmel. Most rávettem magam hogy akkor megcsinálom teljesen, de a most nagyon nem tetszett a bőrömnek...nem is akarom folytatni, csak azt szeretnék kérdezni hogy mivel tudnám bekenni vagy lekezelni, apró kis púpok meg piros pöttyök keletkeztek.

És még azt is meg szeretném kérdezni, hogy mivel csak félig "vagyok kész" borotvával most befejezhetem? Ha óvatosan csinálom a gyantázott rész területén.

köszönöm a válaszokat előre is :)

2011. ápr. 29. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
az volt a hiba, h nem feszítetted ki eléggé a bőrt. nem igazán két kezes mutatvány, én pl ezért csináltatom ezt kozmetikussal. am ne borotváld, mert most fel is szakadhat a bőr:S neogranormon sokat segít.
2011. ápr. 29. 14:11
 2/7 A kérdező kommentje:

:( Igen lehet hogy az volt a probléma, soha többet nem is akarom magamnak... de a szőrt leszedte és ott nem is akarnám borotválni csak tőle távolabbi részeket, csak azért kérdezem hogy az nem baj, ha most víz éri?

Köszönöm a választ, nem tudom hogy van-e itthon olyan :(

2011. ápr. 29. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Első!

Na jó de egy kozmetikus hogyan csinálja ezt és mennyi pénzbe kerül kb?

2011. ápr. 29. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de nem értem hogy ezt mire írtad.

Legközelebb biztosan kozmetikussal csináltatom, ha újra rávenném magam a gyantára. Abszolút egyetértek veled.

Azt hogy nem tudom hogy van-e itthon, azt a kenőcsre írtam, mást meg nem akarok rákenni, mert hátha olyan anyag van benne ami csípné.

az nem baj ha most víz éri azt a bőrfelületet?

2011. ápr. 29. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
első vagyok, 650 forintért minden leszed-nem maradt le nulla:)- nem nyúl oda konkrétan, a művelet alatt nincs rajtam bugyi, én feszítem a bőrt, a kozmetikus csak a gyantát keni fel és tépi le...
2011. ápr. 29. 14:48
 6/7 A kérdező kommentje:
:) Akkor elmegyek majd kozmetikushoz :) épp most fejeztem be borotvával a szörnyű művemet, szerencsére nem csípte a víz, meg nagyon óvatosan csináltam a gyantázott rész környékén. Többet tuti nem csinálom magamnak, max a lábamon :)
2011. ápr. 29. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel érzékeny a terület,teljesen normális reakció,másnak a lába is ilyen lesz.Ha kitéped a szőrszálat akkor így reagál a bőrt,irritáció éri.Intim gyantát 1800 körül csinál mindenki.
2011. ápr. 30. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!