Mit tegyek, ha anya nem engedi meg, hogy kiszedessem a szemöldököm, de még azt se, hogy magamnak szedjem ki? (többi lent)
És még azt sem engedi, hogy levágassam fokozatosra a hajam, pedig egyébként ő is jár kozmetikushoz és fodrászhoz. Nagyon ciki, a szemöldököm, a hajamról nem is beszélve. Mindenki szedi a szemöldökét ilyen korban, nekem miért nem engedik, hogy tudnám meggyőzni anyát?
17/L
én elég későn szedtem ki, és nem kérdeztem meg szüleimet se.. persze apum utána teljesen kiakadt, hogy tönkretettem magam, meg a következő biztosan a piercing meg a tetoválás lesz.. blablabla.. szerintem szedd (vagy szedesd) ki nyugodtan, egy idő után majd hozzászokik. jah és fodrászhoz is nyugodtan menj el, utólag már úgysem tud mit tenni..
21/L
Lol, a 13 éves kislányok diszkóban randalíroznak részegen, te 17 évesen nem lázadsz ennyire se?
szedesd ki a szemöldököd, vágasd le a hajad. Utólag mit tud csinálni, visszaragasztja?! Majd megszokja, legfeljebb üvöltözik veled egyet. Aztán rájön, hogy a világ még mindig áll.
Nem arra akarlak buzdítani, hogy legyél egy vadállat és ne fogadj szót soha, de azért mégiscsak egy majdnem felnőtt nő vagy, ha most nem tanítod meg anyukádnak a dolgokat, akkor egész életedben (vagy az övében) a fejedre nőve marad. Azért van egy határ, nem? :D
Ülj le vele négyszemközt beszélgetni, mond el hogy te így nem érzed jól magad, és ha ő is csinálja ezeket (szemöldökszedés, kozmetikushoz meg fodrászhoz jár), akkor neked is had engedje meg, mert így éreznéd magad jól/igényesnek. Ha meg nem engedi, akkor menj el egyedül fodrászhoz/kozmetikushoz, szedd ki a szemöldököd (bár lehet jobb ha először szakemberre bízod), ha meg beleszól, nyugodtan mondhatod neki, hogy te próbáltál vele normálisan beszélni, hogy engedje ezeket a dolgokat. Aztán hajrá!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!