Mit csináljak, ha anya nem engedi, hogy szedjem a szemöldököm, de már nagyon szeretném? 14L
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 13:42
1/8 anonim válasza:
Hát szedd ki. Utána már úgy se tudja visszaragasztani neked őket. Szerintem ez nem egy olyan dolog, ami visszafordíthatatlan. Kiszedet, max megjegyzi, de nem tud vele semmit sem csinálni.
2/8 anonim válasza:
Nehogy te szedd ki, én még 20 évesen sem tudom úgy kiszedni, mint a kozmetikus. Nem olyan egyszerú az, mint egy borotválás. Először mindenképp kozmetikus csinálja meg.
Amúgy miért nem engedi? Nem hiszem, hogy bármi kivetnivaló lenne benne. Nem sminkelni akarsz, vagy ilyesmi...
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért nem engedi, aztmondja, hogy korai lenne még meg ilyenek.
2011. júl. 15. 14:00
4/8 anonim válasza:
én 13 éves vagyok de nekem a kozmetikus gyantával szedi ki és anya engedi
5/8 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz , szedesd ki aztán már nem tud vele mit tenni. Meg amúgy is az egyik ismerősöm is csak 13 éves és már 12 éves kora óta szedeti a szemöldökét. Nem értem , hogy miért baj az.
6/8 anonim válasza:
Amúgy miért nem engedi? Nem hiszem, hogy bármi kivetnivaló lenne benne. Nem sminkelni akarsz, vagy ilyesmi...
Ja, mert ha valaki szedi a szemöldökét, az valószínűleg nem is sminkel, ugye? :DDDD
Egyébként elsőre tényleg ne te csináld, menj kozmetikushoz, vagy kérd meg az egyik tapasztaltabb barátnődet, h ő csinálja meg. Velem is így volt, egyszer bnőm megcsinálta, onnantól már nekem is ment. :)
21L
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, asszem elmegyek kozmetikushoz. :D
2011. júl. 15. 14:50
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan szedd ki magadnak szerintem, csak ügyelj rá, hogy ne szedj bele, hanem csak alul szedd ki a különálló szálakat, természetes marad, de mégsem lesz bozont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!