Mit tegyek, ha anya nem engedi meg, hogy kiszedessem a szemöldököm, de még azt se, hogy magamnak szedjem ki? (többi lent)
És még azt sem engedi, hogy levágassam fokozatosra a hajam, pedig egyébként ő is jár kozmetikushoz és fodrászhoz. Nagyon ciki, a szemöldököm, a hajamról nem is beszélve. Mindenki szedi a szemöldökét ilyen korban, nekem miért nem engedik, hogy tudnám meggyőzni anyát?
17/L
ne győzd meg :D
szedd ki:D
az ilyen ragazkodó szülőket úgysem lehet meggyőzni, szedd ki:D
kiszedném a helyembe, hogy azértis :D
ha neki szabad neked miért nem? Bajod nem lesz belőle.
vágasd le a hajad. megtenném a helyedben :D
pedig én eléggé visszahúzódó vagyok (:
16/L
Mi a f*szt képzel magáról már boccs?
Nem leszel semmivel sem rosszabb ember attól ha úgy nézel ki ahogy te szeretnél.
Tuti megcsináltatnám a hajam és a szemöldököm is.
Jaj, ne magadnak szedd ki. :) Ha első szemöldökszedés, akkor ne Te kezdj el próbálkozni magadon. Menj el egy kozmetikushoz, ő szépen kiszedi néhány száz forintért. A kezdő szemöldökszedők nagyon el tudják rontani a szemöldököt, és nagyon lassan nő vissza, lehetne hónapokig (ha nem évekig) várni arra, hogy újra normálisan nézz ki.
Szerintem anyukád is azért nem akarja, mert fél, hogy elrontják. Lehet, hogy egyébként sincs túl vastag, erős szemöldököd, nem akarja, hogy még azt is megkurtítsák.
A fodrász dologra passzolok, próbálja meg vele leülni és beszélni, hogy már 17 vagy, már csak egy év és érettségi, ballagás, szeretnél nőiesebb lenni már egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!