Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék, ha anyukám nem...

Mit tehetnék, ha anyukám nem engedi, hogy kiszedessem a szemöldökömet?

Figyelt kérdés

Már 16 éves vagyok és nem engedi, hogy elmenjek kozmetikushoz, mert szerinte nagyon ronda lennék, ha ki lenne szedve. Persze már egy ideje itthon próbálkozok a nagyon felesleges szálak eltávolításával, de azért egy kozmetikus mégiscsak szebb formát adhatna. ne értsétek félre, nem akarok vékony szemöldököt. Csak kb. ennyire mint a képen a lánynak: [link]

Egyébként minden másban rendkívül jó ízlése van anyukámnak, a barátaim is mondják. Szóval most nem tudom, hogy rá hallgassak-e vagy nem. Köszönöm előre is a segítséget:)

2010. aug. 8. 19:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként valamilyen szinten én is félek, hogy a kozmetikus nem jól szedi ki :S
2010. aug. 8. 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj, azt még elfelejtettem, hogy egyedül pedig nem merek elmenni, mert még sosem voltam kozmetikusnál, nem tudom kihez menjek stb. Ezért szeretném, ha anyukám jönne velem, persze csak először.
2010. aug. 8. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy szemöldök kiszedés kb 500 ft-ba kerül és 5 perc alatt megvan,ha bejelentkeztél és időpontra mész.

Meg kell mondani,hogy csak ívesre szeretnéd és nem vékonyra.Anyukád észre sem fogja venni ,és különben is kinő.

2010. aug. 8. 19:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) És szerinted vihetek képet is, hogy lássa, mire gondolok?:)
2010. aug. 8. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
minden ember szemöldöke egyedi , én még nem szedettem ki soha, (gaz hál isten nem is kell) de barátnőim szedik és ha egyszer elkezdtem mindig szedned kell.. mert mindig látni fogod ahogy nő ki és kis fekete pontocskák lesznek ott... én nem ajánlom, főleg ha így is szép :) amúgy ha tényleg elmész , szerintem nyugodtam vihetsz képet, milyet akarsz, így a kozmetikusnak is könnyebb azért :)
2010. aug. 8. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
*igaz *elkezded
2010. aug. 8. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

nahát, akinek nem kell szedni az igen szerencsés, de ne aggódj, nem vészes a dolog, igaz én magamnak szedem és mindig dicsérik milyen jó a formája, de ha már egyszer kiszedték/kiszedted szép formára, az az egy-két felesleges szál, ami nem illik oda és nő nem okoz majd gondot, szedesd csak ki ez hozzátartozik az ápoltságoz, és igen vigyél képet, ez is pont jó, amit belinkeltél

19N

2010. aug. 8. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Tanácsok :)

-lehetőleg ne vmi kozmetikustanonchoz menj... nekem egyszer a megszokott helyemen egy ilyen 18 év körüli csaj szedte ki, mert más nem ért rá, és hát... no comment (nem azért, látszott rajta, hogy tanult rendesen a képzőben... csak... na szóval, nekem nagyon dús szemöldököm van, és nálam rohadtul nem érvényes az "a szemöldöknek a szemzugnál kell kezdődnie" c. elmélet, mert akkor látványos, hogy szedve van... de akármennyire magyaráztuk neki, szemzugtól szedte... hát, hadd ne részletezzem, hogy néztem utána ki...)

-a kozmetikusnak szépen magyarázd el, hogy ne sokat szedjen belőle... sőt, akár mutasd is meg neki, hogy kb. mennyit szeretnél. ha nem teljesen debil, akkor meg fogja érteni :).

-anyukádnak magyarázd meg, hogy csak egy irinyó-pirinyó ívet szeretnél szedetni belőle, nem csíkra akarod kiszedetni... mutass meg esetleg képeket sztárokról, akinek szép, természetes hatású szemöldökük van-nekik 100%, hogy szedve van.

2010. aug. 9. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)
2010. aug. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!