Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanástalanítás? (Kérlek...

Pattanástalanítás? (Kérlek olvassátok el)?

Figyelt kérdés

Tudom millió ilyen kérdés volt már.. és én komolyan mondom a nemtom hány százat is elolvastam az összes hozzászólást.:(

Szinte az egész konyhát rákentem a fejemre... házi praktikák milliói.. kozmetikumok...krémek..DE az arcom egyáltalán nem pattanásos v miteszeres csak egy helyes..

pont középen a homlokomon az orrom fölött és a két szemöldököm között :(

annyira el vagyok keseredve h szinte mindennap sírok.. anyám már a pszihológuson is gondolkodott :S de elmondtam neki h ez a bajom és mondta h mibajom van az arcommal mikor nagyon szép vagyok.. és azt mondta idővel eltűnik azis.. de már majdhogynem egy hónapja voltam kozmetikusnál és mégis jönnek ki újak CSAK OTT :(

a bőrgygógyász kiröhögne mert tényleg szinte "tökéletes" az arcom többi része.. csak ott azon a kis helyen :(

akinek van valami tippje h mit kenhetnék rá az írjon már tényleg nagyon szomorú vagyok emiatt :(

akármi ami nektek bevállt.:(

2011. márc. 31. 10:52
1 2
 11/11 Hegedűs Livi válasza:
A patikaban lehet kapni gy bizonyos "Dalacin" nevu keszitmenyt 700-800ft... Nekem az tuntette el a pattanasaimat viz allagu de ilyen fura dobzban vqn es igy nem omlik ki hanem mittomen ilyen kis parnaszeruseg van rajta:) Nekem az bevalt viszont nqgyon budos de csak naponta 1x kell hasznalni.:) Mar negyed oran belul is latvanyos a valtozas mivel megdudorodik a pattanas de egy ido utan leszarad/elmulik! Orulok ha ezzel tudtam segiteni:))
2014. febr. 2. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!