Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanástalanítás? (Kérlek...

Pattanástalanítás? (Kérlek olvassátok el)?

Figyelt kérdés

Tudom millió ilyen kérdés volt már.. és én komolyan mondom a nemtom hány százat is elolvastam az összes hozzászólást.:(

Szinte az egész konyhát rákentem a fejemre... házi praktikák milliói.. kozmetikumok...krémek..DE az arcom egyáltalán nem pattanásos v miteszeres csak egy helyes..

pont középen a homlokomon az orrom fölött és a két szemöldököm között :(

annyira el vagyok keseredve h szinte mindennap sírok.. anyám már a pszihológuson is gondolkodott :S de elmondtam neki h ez a bajom és mondta h mibajom van az arcommal mikor nagyon szép vagyok.. és azt mondta idővel eltűnik azis.. de már majdhogynem egy hónapja voltam kozmetikusnál és mégis jönnek ki újak CSAK OTT :(

a bőrgygógyász kiröhögne mert tényleg szinte "tökéletes" az arcom többi része.. csak ott azon a kis helyen :(

akinek van valami tippje h mit kenhetnék rá az írjon már tényleg nagyon szomorú vagyok emiatt :(

akármi ami nektek bevállt.:(

2011. márc. 31. 10:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

most találtam egy újat amiről még nem hallottam...

aspirin oldva..elhalványítja?? v kalmopyrin??

2011. márc. 31. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a dm-ben kapható Aknesol ecsetelő vált be, én is mindent kipróbáltam már előtte, de csak ez használt látványosan, viszont nagyon gyorsan. Nem azt mondom, hogy mindet levitte (2 hete használom), de jelentősen javult a bőröm. 1000 Ft, megéri kipróbálni.
2011. márc. 31. 11:05
 3/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2011. márc. 31. 11:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha csak egy konkrét területen van az allergiától is lehet. Nekem pl narancstól, citromtól, aromalámpáktól és gyertyáktól van sok pici fehér pattanásom. 4 év volt mire rájöttem, hogy mitől van.
2011. márc. 31. 12:56
 5/11 A kérdező kommentje:

van itthon allergia csillapító...

bevegyem?

2011. márc. 31. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Ész nélkül nem kéne mindent bevenni, mert még rosszabbul is járhatsz. Az tényleg gyanús, hogy mindig csak ugyanott van patti, de ez lehet hormonális ok, vagy betegség jele is.

Mindenképp bőrgyógyászhoz kéne menned vele. Hány éves vagy?

2011. márc. 31. 13:01
 7/11 A kérdező kommentje:
15
2011. márc. 31. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a csokitól jönnek ki pattanások, plusz ekcémás bőrpír. Terhességem óta jelentek meg ezek a tünetek, azóta vagyok allergiás, én rájöttem, hogy ha bekenem Bepanthen-nel, akkor egy-két nap alatt eltűnnek.
2011. márc. 31. 15:03
 9/11 A kérdező kommentje:
oh nagyon szépen köszönöm a tippeket.:)
2011. márc. 31. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló volt a problémám. És egy gyógyszertárban vásárolt készítmény segített. a pontos nevére sajnos nem emlékszem, de ha bemész és elmondod a problémádat biztosan tudnak megfelelő kenőcsöt adni.
2012. aug. 29. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!