Pattanástalanítás? (Kérlek olvassátok el)?
Tudom millió ilyen kérdés volt már.. és én komolyan mondom a nemtom hány százat is elolvastam az összes hozzászólást.:(
Szinte az egész konyhát rákentem a fejemre... házi praktikák milliói.. kozmetikumok...krémek..DE az arcom egyáltalán nem pattanásos v miteszeres csak egy helyes..
pont középen a homlokomon az orrom fölött és a két szemöldököm között :(
annyira el vagyok keseredve h szinte mindennap sírok.. anyám már a pszihológuson is gondolkodott :S de elmondtam neki h ez a bajom és mondta h mibajom van az arcommal mikor nagyon szép vagyok.. és azt mondta idővel eltűnik azis.. de már majdhogynem egy hónapja voltam kozmetikusnál és mégis jönnek ki újak CSAK OTT :(
a bőrgygógyász kiröhögne mert tényleg szinte "tökéletes" az arcom többi része.. csak ott azon a kis helyen :(
akinek van valami tippje h mit kenhetnék rá az írjon már tényleg nagyon szomorú vagyok emiatt :(
akármi ami nektek bevállt.:(
most találtam egy újat amiről még nem hallottam...
aspirin oldva..elhalványítja?? v kalmopyrin??
van itthon allergia csillapító...
bevegyem?
Ész nélkül nem kéne mindent bevenni, mert még rosszabbul is járhatsz. Az tényleg gyanús, hogy mindig csak ugyanott van patti, de ez lehet hormonális ok, vagy betegség jele is.
Mindenképp bőrgyógyászhoz kéne menned vele. Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!