Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lekophat a sötét barna hajfest...

Lekophat a sötét barna hajfesték? Légyszi olvassátok el.

Figyelt kérdés
Sötét barna hajam volt..befestettem világosbarnára de sárgásszőkés..barnás dolog lett belőle:SMa visszafestettem sötétbarnára..ez a 2 festés 1 héten belűl történt.Félek, hogy ha kimososm ha hjam akkor elkezd kopni és megint az a sárgás dolog lesz belőle:SA kérdésem az lenne, hogy ha kimosom a hajam akkor milyen színűre fog így kopni?:SKérlek írjatok..!
2010. jan. 18. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
a festék egy mosástól nem fog lekopni. lehet , hogy pár héten belül megint előjön az a sárgás szín, de én a helyedben már csak színezném.
2010. jan. 18. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj...A hajad eredeti színét fogod látni. Az időtartam függ a festék minőségétől persze.

Ha csak bemosós, akkor nincs ok az aggodalomra.Ha fodrász festette, esetleg anyuci vett festékből. Akkor kicsitt több idő míg kopik...

(vagy egy érdekes megoldás:D Fejkenő:D és ársz addig míg teljesen le nem nő XD)

2010. jan. 18. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem annyira vicces ez a dolog..!

Nem anyuci vette a hajfestéket hanem én!Londát vettem és nem színezőt..

2010. jan. 18. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
a legútóbbi..a sötétbarna, pedig fodrászkellékes festék volt.
2010. jan. 18. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
én a hidrogénszőke hajamat festettem be anno sötétbarnára, és minimum 5x be kellett festeni h megfogja. tehát szerintem ha több alkalommal befested (3-4 hét szünettel 2 festés között) akkor befogja, csak kitartónak kell lenni.
2010. jan. 19. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát ddig 2szer kimostam és nem kopott..na majd kiderül:D..köszi a választ:)
2010. jan. 21. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!