Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak? Olvassátok el!

Mit csináljak? Olvassátok el!

Figyelt kérdés

Vettem október 14. -én egy márkás farmert 7000 forintért. Ott fel is próbáltam egész jól állt meg minden, nem éreztem azt hogy a combomnál szűk. Erre hazajövök ismét felpróbálom, erre kényelmetlen a combomnál, és mikor leülök szorítja a hasamat.

Még október 15. -én visszamentem hozzá, hogy netán kitudnánk -e cserélni, de azt mondta, hogy csak 32 -esbe van, és az nekem már nagy lenne. De ez meg nekem nem kényelmes... azt mondta, hogy ez majd tágulni fog meg minden, és jó lesz. Most meg gondolkozok azon mit csináljak... újból visszamenjek lehet van már új nagyobba? Vagy vegyem rá a szüleim, hogy interneten adjuk el? A farmernek nincs semmi baja... a fizetési blokk megvan, és a cédula is rajta van. De most már november 9. -e van, mit csináljak? :/

15/L

2010. nov. 9. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:
add el. vegyél máshol jó méretűt.
2010. nov. 9. 04:26
 2/6 anonim ***** válasza:

ha lefogynál 2-3 kilót akkor jó lenne.

Az internetes eladással az a baj, hogy sokkal kevesebbért tudod eladni mint ahogy vetted, bolti árért senki nem veszi meg.

Amikor visszavitted miért nem cserélted ki másik típusú farmerre?

Melyik üzlet ez?

2010. nov. 9. 05:53
 3/6 anonim ***** válasza:

A farmer tényleg nyúlik. :D

Mondjuk hátrány, hogy mosás után nagyrészt megint ilyen lesz...

Tapasztalat: főleg egy márkás boltban van lehetőség menni, leülni stb benne.

(amúgy meg 7ért márkásat...? Oo)

2010. nov. 9. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Pont tegnap hallottam valahol, hogy farmert úgy kell venni, hogy az egy méretet tágulni fog.

Nem mondom, hogy szenvedj benne, de lehet, hogy egy idő után kényelmesebb lesz.

Amúgy a helyedben visszamennék megnézni van-e jó méret és ha nincs és tényleg nem akarsz vele szenvedni, akkor eladnám.

20L

2010. nov. 9. 07:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér. A farmer nyúlik. Ha meg nem, annyit le tudsz fogyni, hogy jó legyen. Eladni tényleg nem érdemes. Vagy nem lesz rá vevő, vagy ad majd érte max 2 ezret.
2010. nov. 9. 07:43
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!