Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szürke haj? ! Átfessem? Vagy...

Szürke haj? ! Átfessem? Vagy szőkítsem? Egyáltalán milyen lenne?

Figyelt kérdés
Tegnap fodrásznál voltam, skandináv szőkéről szerettem volna átfestetni a hajamat 1-2 árnyalattal sötétebbre. Vittem a nekem tetsző festéket, de a fodrász kevert még bele barnát,mert azt mondta, hogy így nem lesz sárga a hajam, de ne izguljak, mert meg sem fog látszani benne. Most itt vagyok szürke!! hajjal. Olyan vagyok, mint egy öregasszony. Ha tükörbe nézek, elsírom magam. A segítségeteket kérném, hogy mitévő legyek? (Ezek után nem merem másra bízni, évekig én festettem és jó volt) Köszönöm mindazoknak, akik időt szakítanak rám, és válaszolnak.
2009. febr. 24. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szürke lett a hajam egy festés után, igaz nekem durvább módszertől, mert a fekete és a szőke mosódott össze, és a fekete ugy-e erősebb... nos, nekem magától lekopott, kb 2 hét múlva, átfesteni felesleges, én átfestettem, de semmit nem változott. gyakran mostam, és gy 2 hét alatt lekopoott...próbáld meg te is koptatni, vagy szerintem, fess rá világos festéket. ne szivasd le, mert csúnya szine lesz. remélem sikerül
2009. febr. 24. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Melíroztasd bele szőke csíkokat
2009. febr. 24. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress egy másik fodrászt, aki ért is hozzá és ő majd segít rajtad. Nem mindegyik ilyen barbár ;)
2009. febr. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!