Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék zsíros hajammal?

Mit tehetnék zsíros hajammal?

Figyelt kérdés
Egy kicsit sokszor váltottam mostanában sampont és így eléggé zsírosodik a hajam, már kedden. Mit tehetnék rá, hogy ne látszódjon annyira, hogy zsíros? Nem szeretnék hetente 3szor hajat mosni...
2011. márc. 22. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha zsíros és nem akarod hogy az legyen, mosd meg rendszeresen, nem lesz tölle semmi bajod
2011. márc. 22. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
akkor szerinted mossak ma hajat, vagy tegyem át a szokásos szerda-vasárnapra?
2011. márc. 22. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor moss hajat amikor neked jó
2011. márc. 22. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
moss hajat. igényesebb és te is jobban érzed magad a börödbe. semmi bajod nemlesz tőle.
2011. márc. 22. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Minél gyakrabban mosod,annál jobban zsírosodik.ördögi kör:( próbáltad már a száraz sampont?Rossmannban lehet kapni 300-400 Ft. Attól nem látszik, h zsíros.

egyébként nekem is volt olyan sampon,amitől hamarabb zsírosodott. nekem bejött az Alverde nyírfás-zsályás sampon (dm saját márkája).

2011. márc. 23. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egészséges életmódra váltani,mert minden más csak tüneti kezelés.

# semmi cukor! (helyette stevia -ehet egy kis mellékíze, ha nem jól találod el az arányokat- vagy nyírfacukor,de ezt mértékkel, mert egyeseknél hasmenést okozhat)

# tej tilos, csak a fermentált formája megengedett

# semmi instant

# semmi finomított

# semmi fehérliszt (csak tönköly, rozs, és teljes kiőrlésű)

# semmi kész- és félkész étel

# semmi gyorsétterem

# semmi nagyipari hús és húskészítmény, felvágott

# heti maximum 4 tojás

Ha gondolod,szívesen írok bővebben ezzel kapcsolatban.

jó még a csalános sampon, vagy csinálj csalános öblítést..

2011. márc. 23. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
zsíros hajra ne használj krémes sampont,olyat használj ami átlátszó,és semmiképpen ne használj balzsamot,akkor se ha hajad vége száraz,amikor elkezd zsírosodni a hajad akkor szórhatsz rá babahintőport amit aztán dolgozz el a hajadon ez felszívja a hajad zsírosságát,még az is jó hogy fél liter vízben feloldasz 2-3 kávéskanál almaecetet én fél literes üvegben szoktam csinálni és hajmosás végén leöblítem vele a hajamat így az lemossa a hajon maradt sampont,ne aggódj miatta nem lesz ecetszagú a hajad,én is úgy álltam hozzá hogy na jó ecet szagom lesz most de nem lett :)
2011. márc. 23. 14:34
 8/10 anonim válasza:
én hétfőn ,szerdán,pénteken,és vasárnap mosok hajat ( muszály mert zsírosodik)
2011. márc. 23. 19:28
 9/10 anonim válasza:

én minden reggel mikor felkelek az az első h mosok hajat. olyan mint egy reggeli kávé. sokat szégyenkeztem a zsíros haj miatt. úgy döntöttem h sűrűn mosok hajat, nem bántam meg, sőt élvezem is. azért remélem majd a teljes felnőtté válás után nem zsírosodik ilyen gyorsan.

18/f középhosszú haj

2011. márc. 23. 22:07
 10/10 anonim válasza:
Az ecetes víz az festett hajra is jó? Vagy kiszedi a festéket??
2011. júl. 19. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!