Mit tehetnék a hajammal?
Énis ugyanebben a cipőben járok.4éve midnennap vasalom a hajamat (ráadásul platina szőke).2 éve levágattam amit nagyon megbántam:( mert azóta se nőtt semmit.
De pár hónapja kipróbáltam,hogy vettem rá hajolajat amiből kicsit rákentem a hajam végére vasalás előtt.Így nem szárítja ki a hajat hanem az olaj párolog el belőle.
Észrevettem,hogy azóta nőtt a hajam pár cm-t.Próóbáld ki ha még nem próbáltad.Ja és hajmosáskor egy jó kis hajpakolás sem árt:)
köszi a válaszokat ! :)
Hát a hajam hosszúsága.. vállamtól 15cm-rel lejjebb van.. :)
Az nem is olyan rövid.Nekem csa vállig érő :S
Amugy ajánlom a Garnier 1perces hajpakolást.Dm-be tudod megvenni 1000FT körül van és elég sok van benne.
Nagyon rendbe teszi a hajat.
a haj magától regenerálódik? ezt honnan vetted? igen, a törött haj is nő, csak ami fent nő, magától letörik a végéből, ezért nem látható a hajnövés, ezért érdemes levágatni a csúnya végeket, utána lehet látni, hogy mennyit is nő. kérdező: ne vasald naponta! inkább tegyél rá sok fixálót, de a napi hajvasalást felejtsd el. még szárítás előtt használj hővédő sprayt, és vasalás előtt olajat. így sem védhető ki teljesen a roncsolás, de sokat javít a helyzeten. ajánlom a drogériákban kapható got2be guardian angel (azthiszem így kell írni) hővédő sprayt, vagy ha mégjobban szeretnéd óvni ahajad, vegyél egy drágábbat fodrászkellékesnél, mindenképp megéri, és sokáig elég. +használj pakolásokat hetente legalább egyszer, ebből nem kell drága, aluljárókban lehet kapni serical-placenta pakolást, 800 forint, és marhanagy tégely, és tényleg használ.
a megoldás inkább a megelőzésben rejlik, figyelj oda nagyon a hajadra, főleg, ha növeszteni szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!