Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a hajammal?

Mit tehetnék a hajammal?

Figyelt kérdés
Szóval.. hol is kezdjem.. már 2 éve vasalom naponta ( egyszerűen nem tudok róla leszokni ) és 2 naponta mosom ( nagyon hamar zsírosodik ) és elvan töredezve.. Én megszeretném növeszteni nagyon vágyok a hosszú hajra de nem tudom hogy mit csinálhatnék :(
2011. ápr. 17. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Énis ugyanebben a cipőben járok.4éve midnennap vasalom a hajamat (ráadásul platina szőke).2 éve levágattam amit nagyon megbántam:( mert azóta se nőtt semmit.

De pár hónapja kipróbáltam,hogy vettem rá hajolajat amiből kicsit rákentem a hajam végére vasalás előtt.Így nem szárítja ki a hajat hanem az olaj párolog el belőle.

Észrevettem,hogy azóta nőtt a hajam pár cm-t.Próóbáld ki ha még nem próbáltad.Ja és hajmosáskor egy jó kis hajpakolás sem árt:)

2011. ápr. 17. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
meddig ér a hajad? amúgy a töredezett haj is megnő! persze azt mondják vágatni kell mindíg hogy egészségesebb legyen! saját tapasztalatból mondom ,ha növeszteni szeretnéd ne vágasd mert mindig odamész fodrászhoz,hogy csap csipkedjen avégéből levégja addig ameddig nem lesz töredezett-.- a haj félév után pedig magától regenerálódik!:) a hajamat én is vasalom bár minél hosszabb kezdett lenni annál kevesebbet mármint a haj csak néhány helyen nem egyenletes és göndörödik (mert ugye a hosszú haj kilógja) ezenkívül ajánlanám hogy vegyél a dmben hajpakolást. lehet a samponoknál ilyen kis zacsiban venni a mézest meg a vadrózsát illetve a baleának van egy kókuszos száraz töredezett hajra. Simább és puhább lett tőle a hajam. Ja és ha szárítod a hajadat csináld körkefével és szárítsd be egyenesre és utána vasald ki! Másnap illettve a többinap nekem nagyjából egyenes a hajam és csak néhány tincsen áthuzom a hajvasalót:)
2011. ápr. 17. 13:47
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat ! :)

Hát a hajam hosszúsága.. vállamtól 15cm-rel lejjebb van.. :)

2011. ápr. 17. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Az nem is olyan rövid.Nekem csa vállig érő :S

Amugy ajánlom a Garnier 1perces hajpakolást.Dm-be tudod megvenni 1000FT körül van és elég sok van benne.

Nagyon rendbe teszi a hajat.

2011. ápr. 17. 13:56
 5/5 Gedeon_neni! :) ***** válasza:

a haj magától regenerálódik? ezt honnan vetted? igen, a törött haj is nő, csak ami fent nő, magától letörik a végéből, ezért nem látható a hajnövés, ezért érdemes levágatni a csúnya végeket, utána lehet látni, hogy mennyit is nő. kérdező: ne vasald naponta! inkább tegyél rá sok fixálót, de a napi hajvasalást felejtsd el. még szárítás előtt használj hővédő sprayt, és vasalás előtt olajat. így sem védhető ki teljesen a roncsolás, de sokat javít a helyzeten. ajánlom a drogériákban kapható got2be guardian angel (azthiszem így kell írni) hővédő sprayt, vagy ha mégjobban szeretnéd óvni ahajad, vegyél egy drágábbat fodrászkellékesnél, mindenképp megéri, és sokáig elég. +használj pakolásokat hetente legalább egyszer, ebből nem kell drága, aluljárókban lehet kapni serical-placenta pakolást, 800 forint, és marhanagy tégely, és tényleg használ.

a megoldás inkább a megelőzésben rejlik, figyelj oda nagyon a hajadra, főleg, ha növeszteni szeretnéd.

2011. ápr. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!